Hyresavtal

Att ingå ett hyresavtal med oss ska vara enkelt. Ni ska känna er trygga i att veta vad det innebär och hur det kommer se ut. För att ni ska kunna uppleva denna trygghet har vi valt att inkludera i princip allt i våra erbjudanden. Detta innebär att priset ni får av oss är precis det som gäller. Service och utbildning ingår i avtalen vilket innebär att ni kommer veta exakt hur mycket maskinen kommer kosta er, det tillkommer inga extra avgifter eller dylikt. Allt för att kunna nöja våra kunder säger vi och vi menar det verkligen.

Inkluderat i avtalen är service, support och förlängd garanti i hyrespriset. Alla kostnader för underhåll och reparationer ingår när förbrukningsvaror köps från Monteriva. Detta betyder alltså att det tillkommer inga extra kostnader för maskinen utöver hyran så länge ni är trogen kund av förbrukningsvaror. När ni hyr något från oss tar vi allt ansvar för produkten. Vi utför schemalagd service, utbildar er i hur produkten bör användas och rengöras samt tillgodoser er med allt ni behöver för en fulländad upplevelse. Vi ansvarar för att allt fungerar för att ni ska kunna utföra ert egna jobb precis som vanligt utan besvär.

Priserna för alla maskiner är för 36 månaders hyresperiod och är exklusive moms, uppläggnings- och aviseringsavgifter. Korttidshyra är även möjligt, kontakt oss gärna för mer information om detta.

HYRESPRODUKTER
Hos oss kan ni hyra kaffemaskiner och kaffekvarnar av alla olika slag samt även diskmaskiner och vattenautomater. Ett urval av de produkter som vi erbjuder för uthyrning finns nedan. Det fullständiga urvalet finns under respektive undersida. Klicka in er på vald produkt för att se hyrespris.
KAFFEMASKINER
Kaffemaskinerna kommer som sagt i olika former; 1-grupps espressomaskin till enorm helautomatisk kaffemaskin och allt däremellan. Det finns gott om variation för att ni alltid ska finna just det ni behöver. När ni behöver enkelhet i användning och underhåll men ändå ska servera gott kaffe, då passar våra automatiska kaffemaskiner som kan servera hundratals kaffe utan att ens be om hjälp. Medan om ni ska servera kaffet ute på en servering eller inne på kontoret så kanske det är att föredra en semi-automatisk espressomaskin istället.

PROFESSIONELLA ESPRESSOMASKINER
Professionella espressomaskiner som är skapta för att brygga många koppar varje dag. Caféer och restauranger är den naturliga platsen för dessa espressomaskiner. Men när du också vill har riktigt gott kaffe på arbetsplatsen är det också rätt val. Större espressomaskiner kopplas till vatten- och avloppsnät. Elanslutning är oftast med 3-fas för maskiner med två eller fler bryggrupper.
SEMI-PROFESSIONELLA ESPRESSOMASKINER
Espressomaskiner för semi-professionell användning är konstruerade som cafémaskiner men är byggda i ett mindre format. För dig som söker kompromisslös kaffekvalitet på jobbet. Espressomaskinerna har inbyggd vattentank och vissa av dem kan anslutas direkt till vattennätet. Samtliga kan du skumma mjölk på samtidigt som du brygger espresso och det går att göra många bryggningar i följd. Bra komplement till kaffeautomaten på jobbet.
HELAUTOMATISKA KAFFEMASKINER
Helautomatiska kaffemaskiner ger bekvämt färskbryggt kaffe. Passar utmärkt på jobbet eller i servicebutiker. Monteriva arbetar med de bästa märkena som gör gott kaffe och har bra driftsäkerhet. De maler hela kaffebönor när du trycker på knappen. Vissa modeller har två kvarnar så att du kan servera både espresso och bryggkaffe. Utöver kaffe finns möjlighet att få skummad mjölk och choklad. Här behöver man välja om det ska vara färsk mjölk som ger bästa smaken eller om man föredrar enkelheten med mjölkpulver.
KAFFEBRYGGARE
Vi har kaffebryggare som passar för allt från mindre serveringar eller arbetsplatser till stora restauranger eller events. Det vanligaste är våra vanliga kaffebryggare med glaskanna men om kaffet skall hålla längre rekommenderar vi termosbryggare. De håller temperatur och kvalitet i upp till fyra timmar. Så oavsett om du behöver 20 eller hundratals koppar per dag har vi lösningen.
KAFFEKVARNAR
Kaffekvarnarna som vi erbjuder är mest inriktade på serveringar då det främst är de större kaffekvarnarna som vi hyr ut. Även en del kaffekvarnar som passar väl på företag hyr vi ut. Kaffekvarnar för professionellt och semi-professionellt bruk är snabba och robusta. De maler kaffet tillförlitligt med hög kvalitet även om du förbrukar stora mängder varje dag. Om konsumtionen är hög rekommenderar vi kvarnar med koniska skivor. De koniska kvarnarna har större kontaktyta mot kaffet och kan då rotera saktare och ger lägre värmeutveckling än de med flata skivor.
DISKMASKINER
Diskmaskinerna vi hyr ut kommer från trogna tyska Winterhalter. Med alla dessa café- och restaurangdiskmaskiner som aldrig tycks göra disken helt ren så ville vi hitta lösningen. Det var precis det vi gjorde när vi fann Winterhalters diskmaskiner. Inte bara gör de ett bra jobb, de gör det fort. Det tar 2 minuter för dessa diskmaskiner att rengöra disken och resultatet är enastående.
VATTENAUTOMATER
Vattenautomaterna kommer från Borg & Overström som producerar deras automater i Storbritannien. De har sedan 2002 skapat vattenmaskiner som används runtom hela världen. Och de vet att för att kunna tillfredsställa alla så måste det finnas olika valmöjligheter. Rumstempererat, kylt eller bubblande vatten, varför välja när man kan få alla? Det enda ni måste göra är att välja vilken kran ni gillar bäst sedan kan de som dricker vattnet göra deras egna val.