Hyresavtal

Att ingå ett hyresavtal med oss på Monteriva ska vara enkelt. Ni ska känna er trygga i att veta vad det innebär och hur det kommer se ut. För att ni ska kunna uppleva denna trygghet har vi valt att inkludera i princip allt i våra erbjudanden. Detta innebär att priset ni får av oss är precis det som gäller.

Inkluderat i våra hyresavtal är service, support och förlängd garanti i priset. Alla kostnader för underhåll och reparationer ingår när förbrukningsvaror köps från Monteriva. Detta betyder alltså att det inte tillkommer extra kostnader för maskinen utöver hyran så länge ni är trogen kund av förbrukningsvaror. Vi utför schemalagd service, utbildar er i hur produkten bör användas och rengöras samt tillgodoser er med allt ni behöver för en fulländad upplevelse. Vi ansvarar för att allt fungerar för att ni ska kunna utföra ert egna jobb precis som vanligt utan besvär.

Priserna för alla maskiner är för 36 månaders hyresperiod och är exklusive moms. Service och utbildning ingår i avtalen vilket innebär att ni kommer veta exakt hur mycket maskinen kommer kosta er. Inga avgifter tillkommer. Det går även att hyra med kortare avtalstid, kontakta oss för mer information.

SMIDIGA FÖRETAGSLÖSNINGAR

Att träffa nya eller befintliga kunder börjar ofta med ett professionellt bemötande. En viktig del av att skapa en trevlig situation är att bjuda på kaffe. Men om man vill ha nöjda kunder räcker inte det idag – det ska dessutom vara gott kaffe. Det är därför som vi på Monteriva erbjuder trygga och smidiga företagslösningar genom våra flexibla hyresavtal. Ett urval av de produkter som vi erbjuder för uthyrning finns nedan. Det fullständiga urvalet finns under respektive undersida. Klicka in er på vald produkt för att se hyrespris.

KAFFEMASKIN

När ni ska hyra kaffemaskinfrån oss kan ni välja mellan ett brett urval av produkter; 1-grupps espressomaskin till enorm helautomatisk kaffemaskin och allt däremellan. Det finns gott om variation för att ni alltid ska finna just det ni behöver. När ni behöver enkelhet i användning och underhåll men ändå ska servera gott kaffe, då passar våra automatiska kaffemaskiner som kan servera hundratals kaffe utan att ens be om hjälp. Om ni istället ska servera kaffet ute på en servering eller inne på kontoret så kan en semi-automatisk espressomaskin vara att föredra. Vi har maskiner med eller utan vattenanslutning, färsk mjölk eller torrmjölk.

ESPRESSOMASKIN

Hyr en espressomaskin och njut av en smakfull och energigivande espressoupplevelse på ditt företag. Våra maskiner passar bra för cafér och restauranger som är i behov av att snabbt brygga stora mängder espresso. Men de är också rätt val när du vill ha tillgång till riktigt gott kaffe på arbetsplatsen. Större espressomaskiner kopplas till vatten- och avloppsnät. Elanslutning är oftast med 3-fas för maskiner med två eller fler bryggrupper.

KAFFEBRYGGARE

Vi har kaffebryggare som passar för allt från mindre serveringar eller arbetsplatser till stora restauranger eller events. Det vanligaste är våra vanliga kaffebryggare med glaskanna, men om kaffet skall hålla längre rekommenderar vi termosbryggare. De håller temperatur och kvalitet i upp till fyra timmar. Så oavsett om du behöver 20 eller hundratals koppar per dag har vi lösningen. Läs mer om att hyra kaffebryggare till företag.

KAFFEKVARN

Våra kaffekvarnar är mest inriktade på serveringar då det främst är de större kaffekvarnarna som vi hyr ut. Även en del kaffekvarnar som passar väl på företag hyr vi ut. Kaffekvarnar för professionellt och semi-professionellt bruk är snabba och robusta. De maler kaffet tillförlitligt med hög kvalitet även om du förbrukar stora mängder varje dag. Om konsumtionen är hög rekommenderar vi kvarnar med koniska skivor. De koniska kvarnarna har större kontaktyta mot kaffet och kan då rotera saktare och ger lägre värmeutveckling än de med flata skivor.

KAFFE

Alla ska ha rätt till gott kaffe på jobbet. Visserligen finns det många olika idéer om vad som är ett gott kaffe men vi har bestämt oss för vad vi tycker är ett gott kaffe. Ett kaffe med ursprung i Italien. Det verkar som om vi inte är ensamma om det. De senaste 25 åren har den svenska kaffekulturen förändrats i grunden. Det är inte längre fika som gäller. De flesta av oss dricker i stället latte, espresso eller cappuccino. Men man kan inte göra gott kaffe utan goda bönor. Vi har egen tillverkning av kaffe i Italien där våra rostare har tradition och erfarenhet över flera generationer. I vårt sortiment finns en stor variation för att ni ska få det bästa kaffet för just er maskin.

VATTENMASKIN

Hyr vattenmaskin till kontoret och få tillgång till dagligt, friskt vatten – både med och utan kolsyra. Våra vattenmaskiner kommer från Blupura, ett italienskt företag från Marche-regionen. De vet att för att kunna tillfredsställa alla så måste det finnas olika valmöjligheter. Rumstempererat, kylt eller bubblande vatten, varför välja när man kan få alla? Vi erbjuder dessutom förädlat vatten med filtrering, vilket gör all skillnad för smaken. Det enda ni måste göra är att välja vilken kran ni gillar bäst – sedan kan de som dricker vattnet göra deras egna val.

DISKMASKIN

Diskmaskinerna vi hyr ut kommer från trogna tyska Winterhalter. Med alla dessa café- och restaurangdiskmaskiner som aldrig tycks göra disken helt ren så ville vi hitta lösningen. Det var precis det vi gjorde när vi fann Winterhalters diskmaskiner. Inte bara gör de ett bra jobb, de gör det fort. Det tar 2 minuter för dessa diskmaskiner att rengöra disken och resultatet är enastående.