JURA hos Monteriva

Jura helautomatiska kaffemaskiner erbjuder ett komplett utbud av kaffesorter med ett knapptryck. Vill du ha en krämig cappuccino, espresso eller ett fylligt svart kaffe? Vi vägleder dig till ditt bästa val av helautomatisk kaffemaskin från Schweiziska premiumtillverkaren Jura som är helt fokuserad på helautomatiska kaffemaskiner. Kontakta oss eller besök vår butik vid Danviksbron på Södermalm i Stockholm.


Jura Premium Service

Jura servicecenter ligger i andra änden från vår butik av Hammarby kanal på Sjöstadssidan. Dit vänder du dig för service och reparation. Det är en professionell verkstad som tar väl hand om dig som kund. Med kompetent, snabb och individuell rådgivning till varje kund och dennes produkt är prestationen att ge alla en förstklassig serviceupplevelse. För reparationer efter garantiperioden använder Jura ett mycket transparent och unikt schablonsystem som tydligt informerar om den maximala reparationskostnaden redan innan reparationen utförs.

Hyr Jura kaffemaskin all-inclusive

Gör det enkelt och smidigt. Vi installerar och underhåller er Jura kaffemaskin till en fast månadskostnad. Köp kaffe och förbrukningsprodukter med leverans till arbetsplatsen eller serveringen. Behöver ni assistans så hjälper vi er och när kaffemaskinen behöver service får ni låna en annan under tiden. Kontakta oss för mer information.

Jura Key technology

Från utvecklingen till kafferesultatet i koppen tillämpar JURA de strängaste schweiziska kvalitetsstandarderna. Därför forskar vi outtröttligt på intelligenta vattenfiltersystem, hållbara precisionskvarnar eller den unika, variabla bryggenheten. Först när alla komponenterna har visat sig i de tuffaste uthållighetstesterna går de i produktion. Resultatet kan smakas: varje kaffespecialitet är en riktig godbit. Fräsch och individuell, enligt din personliga smak.

Historik

Sedan 1931 har det schweiziska företaget JURA Elektroapparate AG utvecklat innovativa avancerade hushållsapparater. Innovation, precision, kvalitet, tillförlitlighet, hållbarhet och service formar JURA: s DNA. Det schweiziska företaget är det enda varumärket i världen som enbart fokuserar på automatiska specialkaffemaskiner och är tydligt positionerat som specialist på denna marknad. Kaffemaskiner från JURA förknippas med det bästa kafferesultatet, den enklaste driften och den fantastiska designen.

Kvalitet

JURA kombinerar uttrycksfulla, rena linjer med högkvalitativa material och använder endast högsta tillverkningsprecision och kompromisslös kvalitet på hantverk för att skapa inredningsobjekt vars kraft, närvaro och äkthet ger sina ägare en känsla av stolthet i många år. En JURA-maskin är till och med ett nöje att ta på och skapar en känsla av förväntan.
Kaffemaskinernas unika design gör dem till ett attraktivt tillskott till alla hem; de är otroligt enkla att använda och levererar det ultimata kafferesultatet.

Livsstil

En njutbar upplevelse är summan av alla ingredienser. Det är bara genom att skapa de allra bästa espresso- och mjölkskum som grundingredienser som ett brett utbud av perfekta specialkaffe kan tillagas. Den revolutionerande pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) optimerar extraktionstiden för ristretto och espresso och gör det möjligt för alla att få en god kopp kaffe genom att bara trycka på en botten.

Din smak

JURA sätter ständigt nya standarder för sitt sortiment av specialiteter, slutprodukt och drift. Nyckeln till att skapa den perfekta drycken är innovativ teknik, utvecklad för ett enda syfte: att laga kaffe precis som du vill med en knapptryckning. I slutet av dagen är din personliga goda smak det som räknas.

Hållbarhet

JURA-kaffemaskiner är hållbara (repareras). Även efter flera års användning kan de underhållas under service. Komponenter renoveras för att spara värdefulla resurser. Detta säkerställs av ett tätt, globalt nätverk av servicefabriker, gästcentraler och auktoriserade JURA-servicecenter. Det finns en lång historia av uttalad medvetenhet om miljöfrågor och ansvarsfull användning av resurser och energi på JURA. Det är därför JURA fokuserar på automatiska kaffemaskiner som individuellt bereder specialkaffe, vinner kunderna genom sin energieffektivitet och undviker allt onödigt förpackningsavfall.