För privatpersoner

Vare sig om du är en kaffeälskare som planerar att gå i graven med din kaffemaskin eller om du bara är ute efter ett riktigt gott morgonkaffe så är vi här för att hjälpa dig. Vi har allt från semi-pro espressomaskiner med de absolut senaste teknikfunktionerna till enkla med ändå rejäla hemmamaskiner för dem som inte vill spendera de där onödiga kaffepengarna varje dag för att gå och köpa en kopp kaffe som man innerst inne egentligen vet att man skulle kunna göra bättre själv.

Vi på Monteriva vill göra allt för att tillfredsställa era behov. Vill ni ha hjälp med vad för slags kaffesort som skulle passa er bäst? Sväng förbi något av våra kontor och fråga vår välutbildade personal efter råd eller dra iväg ett mejl med frågor som vi gärna besvarar. Om det är service av er nuvarande espressomaskin så utför vi det gärna åt er oavsett vad det är för märke. Vi har nämligen Skandinaviens största reservdelslager med över 2000 lagerförda artiklar för att reparationen av er maskin ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.

Espressomaskinerna som vi på Monteriva säljer är noggrant utvalda och alla är gjorda i Europa av de absolut bästa tillverkarna. Om ni inte skulle ha möjlighet att komma och provköra våra espressomaskiner men ni ändå vill veta hur de är så hänvisar vi er till våra kompetenta återförsäljare, tänk dock på att olika återförsäljare har olika sorters sortiment så ring eller mejla dem i förväg så att ni kan vara säker på att just den saken som ni söker finns där.