RESTAURANG- & CAFÉUTRUSTNING

Professionella kunder, de som säljer kopp mot betalning, utgör basen i vår verksamhet. Vi finns tillhands med vår kunskap och service när den behövs. För dig som driver café eller restaurang räcker det inte att bara få en låda kaffe levererad.

Vår restaurang- och caféutrustning är anpassad efter dina förutsättningar och vi har allt ni behöver oavsett om det är en liten eller stor verksamhet. Vi utför fortlöpande underhåll med regelbunden service och reparationer när det behövs. Det gäller även om du har utrustning sedan tidigare av något märke vi inte säljer. Vi har norra Europas mest omfattande lager av reservdelar så att vi kan laga det som gått sönder direkt.
Vårt sortiment av restaurang- och caféutrustnining omfattar det mesta från kaffemaskiner till produkter och tillbehör som behövs för att brygga och servera kaffet.

HYRA KAFFEMASKIN TILL CAFÉ

Att hyra kaffemaskin till café och restaurang är en smart affärsstrategi som kan spara dig från de initiala kostnaderna, erbjuda flexibilitet och kvalitetssäkra en bra kaffeprodukt till dina kunder. När du väljer att hyra kaffemaskin eller espressomaskin från oss, får du även tillgång till vår tekniska support och service. Det innebär att om du någonsin stöter på problem med maskinen, så finns vi här för att hjälpa dig. Givetvis bistår vi även med regelbundet underhåll av din maskin. Varmt välkommen att kontakta oss för att hyra kaffemaskin till café!

ESPRESSOMASKIN RESTAURANG

Med vår espressomaskin till restaurang är får du tillgång till en användarvänlig och effektiv produkt, vilket gör det enkelt för personalen att brygga espresso av hög kvalitet – även under hög belastning. För mindre caféer som inte är i behov av en avancerad espressomaskin erbjuder vi också möjligheten att hyra kaffebryggare. Våra kaffebryggare är enkla att använda och idealiska för att brygga kaffe i större mängder när du behöver det. Detta ger dig flexibilitet att snabbt kunna servera kaffe till dina gäster, oavsett om de är på språng eller vill njuta av en lugn stund.

BARISTATILLBEHÖR

Som barista på ett café eller restaurang så behövs många färdigheter men det behövs också en del tillbehör för att allt ska gå ihop. Våra baristatillbehör är noga utvalda för att komplettera din caféupplevelse och ge dina kunder något extra.

SERVERING

När baristatillbehören är införskaffade så måste allt serveras till kunden på något sätt. Våra serveringstillbehör förenklar inte bara hanteringen av dina kaffedrycker, utan adderar även en extra touch av elegans till varje servering.

BARISTAKURS

Vi utbildar er personal så att de får kunskapen att brygga kaffet korrekt. Våra baristakurser hålls regelbundet i våra lokaler så att du får ut det mesta av tiden.

HYRESAVTAL

Vi förstår att man kanske inte vill gå och köpa restaurang- och caféutrustning för mycket pengar, då kan det vara mer attraktivt att hyra en maskin istället. Hos oss kan du dessutom välja hur lång period du vill hyra maskinen. Här kan du läsa om olika hyresavtal samt vad respektive avtal kostar. Har du frågor så är det bara att kontakta vår kundservice.