För café & restaurang

Professionella kunder, de som säljer kopp mot betalning, utgör basen i vår verksamhet. Vi finns tillhands med vår kunskap och service när den behövs. För dig som driver café eller restaurang räcker det inte att bara få en låda kaffe levererad.

Vi utbildar er personal så att de får kunskapen att brygga kaffet korrekt. Baristautbildningarna håller vi regelbundet i våra lokaler så att deltagarna får ut det mesta av tiden.

Utrustningen ska vara rätt för dina förutsättningar och vi har allt ni behöver oavsett om det är en liten eller stor verksamhet. Fortlöpande underhåll med regelbunden service och reparationer när det behövs utför vi. Det gäller även om du har utrustning sedan tidigare av något märke vi inte säljer. Vi har norra Europas mest omfattande lager av reservdelar så att vi kan laga det som gått sönder direkt.

Vårt sortiment omfattar det mesta från kaffemaskiner till produkter och tillbehör som behövs för att brygga och servera kaffet.

BARISTA

Som barista på ett café eller restaurang så behövs många färdigheter men det behövs också en del tillbehör för att allt ska gå ihop. Nedan finns en länk till olika tillbehör som en barista kan komma att behöva.

Tillbehör till barista

SERVERING

När barista-tillbehören är införskaffade så måste allt serveras till kunden på något sätt. Då kanske ni kan dra nytta av dessa produkter som är länkade nedan.

Tillbehör till servering

HYRESAVTAL

Vi förstår att man kanske inte vill gå och köpa en stor kaffemaskin för rätt så mycket pengar, då kanske det skulle vara lite mer attraktivt att hyra en maskin istället. Då kan man dessutom välja hur lång period man vill hyra maskinen. Allt för att kunna nöja våra kunder säger vi och vi menar det verkligen. Nedan finns en länk om ni vill läsa om olika hyresavtal samt vad respektive kostar och om ni har frågor så är det bara att kontakta vår kundservice.

Klicka här för att komma till Hyresavtal