Navigation arrow prev
Navigation arrow next
  • Dot Navigator
  • Dot Navigator
  • Dot Navigator
Stone Espresso
Stone Espresso skapar espressomaskiner för det urbana hushållet där ett begränsat utrymme kan kombineras med stor espresso- och cappuccinoupplevelse. Snabb uppvärmning för optimal energieffektivitet och modularitet med utbytbara sidopaneler.

Med rötter från ledande Milanesiska espressomaskinstillverkare har Stone skapat ett nytt segment för kaffenjutare. Tillverkas i Italien.

Service och reparation

Monteriva är generalagent för Stone Espresso kaffemaskiner. Vi utför service och reparation på samtliga kaffemaskiner från Stone Espresso. Espressomaskinen lämnas in i vår butik för service och reparation. I Stockholm behöver det inte föranmälas utan kom förbi med maskinen så åtgärdar vi den normalt inom en vecka

Garanti

Monteriva hanterar garantiåtgärder för alla kaffemaskiner som vi har sålt direkt eller via någon av våra återförsäljare. Kaffemaskiner lämnas hos oss för garantiåtgärder. Står du i tankarna inför köp så bör du beakta värdet av att ha bra service & support, det är ingen slit och släng produkt du överväger. Här kan du läsa mer om våra köp- och garantivillkor.
Produkter