Service kaffemaskiner

Vi utför regelbunden service av kaffemaskiner och espressomaskiner för att säkerställa bra funktion och tillförlitlighet. Vare sig om ni använder maskinerna ett par hundra gånger om dagen eller bara för att brygga morgonkaffet till familjen så behöver espressomaskinen lite hjälp på traven ibland för att ni ska kunna njuta av ert kaffe.
Vi rekommenderar våra serviceavtal för att ni ska vara säker på att ha en maskin i perfekt skick. Det som regelbundet behöver bytas är packningar och silar i bryggrupperna. Vi rekommenderar byte två gånger per år. För kunder som driver café eller restaurang alternativt om ni tecknat serviceavtal så är vår jourservice tillgänglig dygnet runt på vårt växelnummer som ni kan finna under kundservice. Oavsett om ni har serviceavtal hos oss så kan vi hjälpa till med löpande reparation och service av kaffemaskiner.

Service av espresso- & kaffemaskin i Stockholm & Malmö

Maskiner för hemmabruk och semi-pro som är i behov av service lämnas till något av våra kontor i Stockholm och Malmö. I Stockholm är ni välkommen utan föranmälan under butikens öppettider. Föranmäld tid är nödvändig för inlämning i Malmö. Service av större maskiner på café, restauranger och företag utför vi på plats. Ring och boka service.

Reservdelar

Reservdelar finns i lager för omgående reparation till de flesta traditionella espressomaskinerna på marknaden. För helautomatiska maskiner är vi främst inriktade på de kvalitetsmärken vi valt ut. Det är främst kaffemaskiner från WMF, Carimali, Bonamat och Bianchi Vending.
Vi har fri support för våra kunder. Det innebär att du kan ringa oss om du har frågor kring t.ex.:
  • Hur du ställer in doseringen på espressomaskinen
  • Espressomaskinen är kall
  • Det läcker vatten från espressomaskinen
  • Kaffet bryggs för fort
  • Kaffet bryggs för sakta / det bara droppar / det rinner inte alls
Kontakta vår serviceavdelning på service@monteriva.se så återkommer en tekniker till er.

Rengöring av espresso- & kaffemaskin

Kontinuerlig rengöring av din espresso- eller kaffemaskin gör skillnad. Ofta behöver kaffemaskiner inte service utan bara lite rengöring. Det är väldigt viktigt att hålla espressomaskinen och kvarnen rena för att deras fulla potential ska kunna uppnås. Detta ser till så att varje kopp kaffe smakar gott och det gör så att era kunder återkommer dag efter dag med glada leenden. Det är inte svårt att hålla rent kaffemaskiner, våra enkla instruktioner kan alla klara av. Läs mer om rengöring här.

Priser

Debitering inkluderar respektive påbörjad timme från att bilresan med tekniker påbörjas vid företagets lokal tills dess att arbetet är slutfört och bilen med teknikern är tillbaka vid företagets lokal. Bilkostnad tillkommer vid på-platsen service.

Vid inlämning av maskin från privatperson till vår verkstad debiteras vanligtvis endast en påbörjad timme samt kostnad för eventuella reservdelar.
  • Påbörjad timme 880/1100:- (exkl/inkl moms)
  • Påbörjad timme WMF 1300/1456:- (exkl/inkl moms)
  • Bilkostnad 400/500:- (exkl/inkl moms)