Om företaget

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

För att framställa bra kaffe krävs mer än bara bönor och maskiner. Därför är en viktigt del för oss att dela med oss av vår kunskap kring hur ni brygger kaffet på bästa sätt. Vi kommer gärna in redan på planeringsstadiet för er kaffebar och agerar konsulter för att underlätta. När verksamheten sätts igång kommer vi med kaffemaskinerna och alla tillbehör som behövs. Er personal får då genomgå en utbildning där de lär sig hur man hanterar er nya espressomaskin. Tiden går och då kommer era kaffemaskiner behöva underhåll och kaffet kommer att ta slut, då är vi snabbt på plats för att allt ska gå så smidigt och bra som möjligt.

Vårt sortiment av kaffe och allt runtomkring finns inne på vårt lager som är lättillgängligt på Södermalms östra knutpunkt, detta betyder även att vi har möjligheten för riktigt snabb leverans till våra kunder. För kunder i södra Sverige är förmodligen Malmö närmare, där har vi även ett kontor för att alla kunder ska kunna få service och hjälp när det behövs.

Vare sig om ni är en privatperson, caféägare eller företagare som är ute efter en kaffemaskin eller liknande så vill vi att ni ska få precis det ni vill ha. Vårt mål har redan från starten varit att uppfylla alla era önskemål och vi strävar alltid efter att göra det möjligt.