LEVERANS
Beställningar lagda via webbshoppen eller vid någon av våra fysiska butiker levereras snabbt och smidigt antingen av Monteriva eller av en mellanhand beroende på vart er leveransadress är belägen.

Kontrollera er leverans direkt och anmäl inom tre (3) dagar, från att ni mottagit era varor, om någonting är fel eller saknas. Anmälan sker till espresso@monteriva.se. Läs mer här om vad som gäller vid leverans av fraktskadad maskin.

LEVERANSVILLKOR

För privatperson sker leverans inom Sverige till er närmaste DHL Service Point. Fraktkostnaden beräknas i kassan. Vi reserverar oss för eventuella fraktjusteringar i efterhand.

För företag är leverans dörr-till-dörr inom Storstockholm fraktfritt vid beställning över 2 000 kr exklusive moms, vid beställning under det debiteras 140 kr exklusive moms.

Om du har avtal med oss kan andra villkor gälla.

LEVERANSVILLKOR: KALLA DRYCKER

Kalla drycker ställer speciella krav på transporter; de måste levereras på pall. Fraktkostnad tillkommer från 850 kr exklusive moms. Undantaget är där vi når dig med våra egna leveransbilar i Stockholm (företag öppet dagtid) då dessa då kan kombineras med beställning av kaffe och andra varor.

LEVERANSVILLKOR: EU

Vi kan skicka varor till alla EU länder. Fraktkostnaden beräknas i kassan. Vi reserverar oss för eventuella fraktjusteringar i efterhand.

Transporter över 30 kg kan endast skickas efter överenskommelse om transportsätt och kostnad.

Om du har VAT registrering kan vi skicka varor utan att debitera moms. Vänligen kontakta oss för mer information.

LEVERANSTID

Lagervaror skickas från Monteriva samma dag om beställningen görs på förmiddagen.

För leverans med transportföretag tillkommer transporttid 1-3 arbetsdagar beroende på leveranssätt. Om en vara är slut i lager och leveranstiden beräknas överstiga en vecka kommer vi att kontakta er.

Utrustning som ska installeras hos kund levereras enligt överenskommelse.