Tjänster

Monteriva har sedan 1994 haft målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att ni och era kunder får njuta av perfekt espresso.

Vare sig om ni är en privatperson, caféägare eller företagare som är ute efter en kaffemaskin eller något anknytande så vill vi att ni ska få precis det ni vill ha. Vårt mål har redan från starten varit att uppfylla alla era önskemål och vi strävar alltid efter att göra det möjligt.

Förutom utrustningen självt erbjuder vi ett flertal tjänster runtomkring. Bland dessa erbjuder vi smarta och enkla företagslösningar med möjlighet till prisvärda hyresavtal för er som vill ha ett riktigt gott kaffe på jobbet. Vi har även utbildningar för baristor inne i hemmet och ute på jobbet. Sedan ställer vi gärna ut espressobarer på mässor för att fler personer ska få ta del av bra italienskt kaffe. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder på respektive undersida.