Italienskt kaffe på jobbet

HAR DU TÄNKT PÅ HUR VIKTIGT ETT FÖRSTA INTRYCK KAN VARA?
När du ska träffa nya eller befintliga kunder börjar det ofta med att försöka skapa en trevlig situation. När din kund känner sig väl mottagen kan ni gå vidare i samtalet. En viktigt del av att skapa en trevlig situation är att bjuda på kaffe. Men om man vill ha nöjda kunder räcker inte det idag. Det ska dessutom vara ett gott kaffe.

På en arbetsplats finns det oftast inte tid och utrymme för avancerade espressomaskiner. Det måste vara enkelt och gå någorlunda snabbt. Vårt företagskoncept bygger på det. Snabbt, enkelt och smart, utan att ta fokus från den goda smaken. Vi erbjuder en trycka-på-knappen-lösning med fri service, support, reservdelar och underhåll. Vi ser även till att det finns gott kaffe och tillbehör på plats.

Klicka här för att läsa mer...

HYRESAVTAL

I våra hyresavtal ingår inte bara själva produkten. När ni hyr något från oss tar vi allt ansvar för produkten. Vi utför service när maskinen behöver det, utbildar er i hur produkten bör rengöras samt tillgodoser er med allt ni behöver för en fulländad upplevelse. Vi ansvarar för att allt fungerar för att ni ska kunna utföra ert egna jobb precis som vanligt utan besvär.

Klicka här