Garanti & Service

Konsument

Vid köp av ny espressomaskin eller kaffekvarn som används i hemma ingår garanti och service i 3 år. Garanti och service i 3 år innebär att du i 3 års tid kan komma in till oss med din maskin och få den fixad utan extra kostnader. 

Vi rekommenderar byte av packning och sil en gång per år för att er maskin ska må som bäst och därmed prestera som bäst. I 3 år kan ni lämna in er maskin till oss så byter vi packningen och silen utan kostnad. Andra eventuella garanti- eller serviceärenden kan ni självklart ta in till oss inom dessa 3 år så löser vi det snabbt och kostnadsfritt. Vi vill att ni enkelt ska kunna bibehålla kvaliteten på er utrustning så att kaffet alltid smakar precis så ni vill ha det.

Gäller fabriksnya espressomaskiner och kvarnar som används i hemmet köpta direkt av Monteriva från och med Juni 2020. Gäller endast vid inlämning av servicearbete i vår butik på Alsnögatan 9 i Stockholm. Gäller ej kaffemaskiner från JURA. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar.

Företag

Fabriksny utrustning har 1 års garanti.

Begagnad utrustning

Begagnad utrustning har 3 månaders garanti om inget annat avtalats skriftligen.

Reparationer

Reklamation av reparationer ska göras inom 3 månader.
ESPRESSOMASKINER 
Här finner ni våra espressomaskiner för hemmabruk.
KAFFEKVARNAR
Här finner ni våra kaffekvarnar för konsumentanvändning.