Garanti & Service

Vid köp av ny espressomaskin eller kaffekvarn för hemanvändning ingår garanti och service i 3 år. Detta gäller både espressomaskiner och kaffekvarnar i hemmabruk och semi-pro genren. Garanti och service i 3 år innebär att du i 3 års tid kan komma in till oss med din maskin och få den fixad utan extra kostnader.

Vi rekommenderar byte av packning och sil en gång per år för att er maskin ska må som bäst och därmed prestera som bäst. I 3 år kan ni lämna in er maskin till oss så byter vi packningen och silen utan några kostnader. Andra eventuella garanti- eller serviceärenden kan ni självklart ta in till oss inom dessa 3 år så löser vi det snabbt och kostnadsfritt. Vi vill att ni enkelt ska kunna bibehålla kvaliteten på er utrustning så att kaffet alltid smakar precis så ni vill ha det.

Gäller fabriksnya espressomaskiner och kvarnar för hemanvändning köpta direkt av Monteriva från och med Juni 2020. Gäller endast vid inlämning av servicearbete i vår butik på Alsnögatan 9 i Stockholm. Gäller ej kaffemaskiner från JURA. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar.
SEMI-PRO ESPRESSOMASKINER
Här finner ni våra semi-professionella espressomaskiner.
ESPRESSOMASKINER FÖR HEMMABRUK
Här finner ni våra espressomaskiner för hemmabruk.
SEMI-PRO KAFFEKVARNAR
Här finner ni våra semi-pro kaffekvarnar.
KAFFEKVARNAR FÖR HEMMABRUK
Här finner ni våra kaffekvarnar för hemmabruk.