HAR DU TÄNKT PÅ HUR VIKTIGT ETT FÖRSTA INTRYCK KAN VARA?

När ni ska träffa nya eller befintliga kunder börjar det ofta med att försöka skapa en trevlig situation. När er kund känner sig väl mottagen kan ni gå vidare i samtalet. En viktigt del av att skapa en trevlig situation är att bjuda på kaffe. Men om man vill ha nöjda kunder räcker inte det idag. Det ska dessutom vara gott kaffe.

KAFFE

Alla ska ha rätt till gott kaffe på jobbet. Visserligen finns det många olika idéer om vad som är ett gott kaffe men vi har bestämt oss för vad vi tycker är ett gott kaffe. Ett kaffe med ursprung i Italien. Det verkar som om vi inte är ensamma om det. De senaste 10-15 åren har den svenska kaffekulturen förändrats i grunden. Det är inte längre fika som gäller. De flesta av oss dricker i stället latte, espresso eller cappuccino. Men man kan inte göra gott kaffe utan goda bönor. Vi har egen tillverkning av kaffe i Italien där våra rostare har tradition och erfarenhet över flera generationer. I vårt sortiment finns en stor variation för att ni ska få det bästa kaffet för just er maskin.

KAFFEMASKINER

På en arbetsplats finns det oftast inte tid och utrymme för avancerade espressomaskiner. Det måste vara enkelt och gå någorlunda snabbt. Vårt företagskoncept bygger på det. Snabbt, enkelt och smart, utan att ta fokus från den goda smaken. Vi erbjuder en trycka-på-knappen-lösning med fri service, support, reservdelar och underhåll. Vi ser även till att det finns gott kaffe och tillbehör på plats.

Med mer än 20 års erfarenhet av kaffe och kaffemaskiner till caféer, restauranger och hotell vet vi vad som behövs för att få ett riktigt gott kaffe på jobbet. Med bra kaffemaskiner, en stor variation av goda bönor och vår trycka-på-knappen-lösning når vi bästa resultat. Vi samarbetar med några av världens ledande tillverkare av kaffemaskiner för kontor och offentliga miljöer. Våra maskiner gör kaffe på samma sätt som en espressomaskin, den värmer vatten och pressar det genom nymalt kaffe. Kaffemaskinerna kan bland annat göra espresso, cappuccino, caffè latte och chailatte. Vi har maskiner med eller utan vattenanslutning, färsk mjölk eller torrmjölk, myntinkast eller gratis. Självklart har vi även lösningar för er som vill ha vanligt bryggkaffe.

HELAUTOMATISKA KAFFEMASKINER

Valet mellan en helautomatisk kaffemaskin som använder färsk mjölk eller torrmjölk kan ibland vara svårt. Färsk mjölk ger en rikare smak men själva kaffemaskinen kan vara lite jobbigare att underhålla. Torrmjölk å andra sidan ger en mindre komplex smak men rengöringen och underhållet är enklare. Prisskillnaden är förhållandevis liten men en helautomatisk kaffemaskin som använder färsk mjölk är generellt sätt lite dyrare då teknologin är mer komplicerad. Är man villig att kompromissa smaken en aning så är torrmjölk varianten att föredra men om man vill få det absolut bästa möjliga resultatet så rekommenderar vi färsk mjölk varianten.

VATTENMASKINER

Vatten, stan är full av vatten... men allt är inte lika gott, och lika kallt. Vi erbjuder vattenautomater utrustade med kolsyrefunktion, kylare och/eller värmare. Praktiska och snygga vattenmaskiner anpassade för alla typer av ändamål. Vissa är fristående och kan förflyttas efter behov och andra är inbyggningsbara för en snygg och diskret lösning.

Istället för att köpa flaskvatten, och därmed bidra till en större plastförbrukning, erbjuder vattenmaskiner ett miljövänligare alternativ. Vattenmaskiner har hållbara material och produktionen kräver i förhållande till livslängd betydligt mindre material än motsvarande produktion och livslängd av vattenflaskor. Man behöver inte heller spola igenom vatten för att få önskvärd kyla. Placera bara ett glas under kranen och håll inne knappen tills önskad vattennivå är uppnådd. Inget onödigt spillvatten tillkommer. Inbyggda vattenfilter renar vattnet från icke önskvärda partiklar och kemikalier som naturligt förekommer i kranvatten.

DISKMASKINER

När allt är urdrucket återstår bara den tråkigaste delen - disken. Vi erbjuder lösningar som är attraktiva för alla företag. Skinande ren disk på under 2 minuter är vad våra professionella diskmaskiner är kapabla till. Lättanvända och diskreta i utseendet. Maskinerna finns i olika storlekar vilket gör att de passar in i alla miljöer. Underhållet av maskinerna är enkelt och om problem uppstår är vi alltid redo att hjälpa till.

HYRESAVTAL

I våra hyresavtal ingår inte bara själva produkten. När ni hyr något från oss tar vi allt ansvar för produkten. Vi utför service när maskinen behöver det, utbildar er i hur produkten bör rengöras samt tillgodoser er med allt ni behöver för en fulländad upplevelse. Vi ansvarar för att allt fungerar för att ni ska kunna utföra ert egna jobb precis som vanligt utan besvär.

Klicka här om ni vill läsa om olika hyresavtal samt vad respektive kostar. Om ni har frågor får ni gärna kontakta vår kundservice.