STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Espressobar på mässan

De bäst besökta mässmontrarna är de som kan erbjuda den bästa espresson. Låter kanske kaxigt men det finns goda anledningar till att våra kunder återkommer till oss. Vi anpassar omfattningen på serveringen. Ni kan välja att bara hyra utrustningen, kaffe och/eller tillbehör. Ni kanske vill att våra professionella baristor ska servera kaffet så kan ni ta hand om kunderna. Vill ni servera 100 eller 1000 koppar per dag? Vi anpassar efter ert behov.

För att servera många koppar behövs utrustning som svarar upp mot de kraven. En espressomaskin med två bryggrupper kan leverera över hundra koppar i timmen med rätt barista. Den ger också tillräckligt med ånga för att skumma en hel del mjölk.

I de flesta fall ordnar monterbyggaren arbetsytan i samråd med oss för att vi ska få plats med utrustningen och så att den ska fungera som en bra bar. Det krävs 3-fas elanslutning för en större espressomaskin, räkna med toppar omkring 6 kW för kaffemaskinerna. Anslutning för vatten och avlopp är normalt inte nödvändigt.

Menu