STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Kaffekvarnar för serveringar

8 PRODUKTER

Kaffekvarnar för professionellt bruk är snabba och robusta. De maler kaffet tillförlitligt med hög kvalitet även om du förbrukar många kilo varje dag. Om konsumtionen är hög rekommenderar vi kvarnar med koniska skivor. De koniska kvarnarna har större kontaktyta mot kaffet och kan då rotera saktare och ger lägre värmeutveckling än de med flata skivor.

Traditionellt används kvarnar med doseringshus där kvarnen fyller buffertförrådet vid behov. Fördelarna med den tekniken är att baristan slipper väntetid eftersom det alltid finns färdigmalet kaffe. Nackdelen är på serveringar med låg konsumtion att kaffet blir stående en längre tid före det används och att det då förlorar färskhet och smak.

Direktmalande kvarnar maler kaffet när det ska bryggas, det är alltid färskt och aromrikt. Malningstiden på våra modeller 3-5 sekunder för dubbel espresso. Kvarnarna är intuitiva att arbeta med då justering av dosering och malningsgrad slår igenom direkt.

Menu