STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

KeepCup

KeepCup är en nytänkande barista-anpassad take-away kopp för alla som uppskattar gott kaffe. Den består endast av återvinningsbara material. KeepCup håller värmen 20-30 minuter längre än en traditionell pappersmugg och är ett riktigt designerverk. KeepCup är storleksanpassad till espressomaskiner så att de ryms under handtaget.

Lättanvända KeepCup är riktigt enkel att rengöra eftersom att den är diskmaskinssäker och lämpas då bäst att placera överst i maskinen. Vill man använda mikron fungerar det även bra upp till 120°C. Det enda man behöver göra är att ta bort locket innan man placerar muggen i mikron.

Bekvämlighet är ett viktigt fokus på KeepCup. Ett band gjord i silikon eller kork omsluter koppen och försäkrar ett fast och säkert grepp. Bandet skyddar även mot dryckens värme.

För tunnelbaneresenärer som vill njuta av värmande kaffe på väg till jobbet är KeepCup det ultimata valet. Är man på språnget behöver man inte oroa sig för läckage eller spill om man släpper ned muggen i väskan. Detta är tack vare en avtagbar plugg som är fäst på locket.

 

KeepCup x Star Wars

Med syftet att främja återanvändning skapade australienska KeepCup en serie av deras take-away koppar med Star Wars motiv. Serien innehåller några av de mest välkända karaktärerna från samtliga Star Wars-filmer, däribland klassikerna R2D2 och Stormtrooper men även nya BB8.

 • KeepCup 8 oz

  8oz/227ml motsvarar en take-away cappuccinokopp.

 • KeepCup 12 oz

  12oz/340ml motsvarar en take-away lattemugg.

 • KeepCup 16 oz

  16oz/454ml motsvarar en väldigt stor take-away lattemugg.

 •  

   

  Menu