STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Helautomatisk kaffemaskin från 495:- i månaden

Helautomatisk kaffemaskin

En helautomatisk kaffemaskin gör bekvämt färskbryggt kaffe och passar utmärkt på jobbet eller i servicebutiker. Vi arbetar endast med de bästa märkena som gör riktigt gott kaffe och har bra driftsäkerhet. Samtliga maskiner maler hela kaffebönor vid knapptryck för att maximera extraktionen av kaffets alla aromer. Vissa modeller har två kvarnar så att ni kan servera både espresso och bryggkaffe. Utöver kaffe finns möjlighet att få skummad mjölk och varm choklad. Här behöver man välja om det ska vara färsk mjölk som ger bästa smaken eller om man föredrar enkelheten med mjölkpulver.

Hyrespris

Från 495:- i månaden kan ni hyra en helautomatisk kaffemaskin från oss. Hyrespriset inkluderar allt från installation och vattenfilter till servicedelar och arbetstimmar. Inga dolda avgifter förekommer, det enda priset ni betalar är det pris ni får vid ingående av avtal. Vårt enda villkor är att ni handlar förbrukningsvaror tillhörande kaffemaskinen av oss under avtalstiden.

Avtalstid

En skräddarsydd avtalstid kan vara oerhört tacksamt eftersom alla behöver olika saker, och inte ska vi stå i vägen för det. Ni kanske bara behöver en helautomatisk kaffemaskin i ett år och då vill man inte vara bunden längre än så. Eller så planerar ni långsiktigt och behöver en helautomatisk kaffemaskin i fem år och självfallet fixar vi även det. Vi diskuterar tillsammans fram ert skräddarsydda avtal för att ni ska känna er trygga i att veta exakt vad det innebär.

Intresserad?

Kolla nedan för att se vårt urval eller boka in ett möte med en säljare som gärna demonstrerar och ger er all information ni behöver om maskinerna. Kontakta vårt kontor eller vår säljchef direkt via detaljerna nedan.

 • Kontoret

  Telefon: +46 8 658 60 00

  Mejl: espresso@monteriva.se

 • Säljchef - Ali Bayram

  Mobil: +46 702 196 940

  Mejl: ali@monteriva.se

 •  

   

  Menu