STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Jura helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk

Alla helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk från Jura använder den så kallade Pulsextraktionsprocessen (P.E.P.®) och AromaG3-malverk. P.E.P.® optimerar extraktionstiden vilket maximerar kaffearomerna. Men innan dess måste bönorna malas till perfektion för att P.E.P.® ska få en bra grund. AromaG3-malverket maler kaffet snabbt och effektivt samtidigt som den behåller kaffebönornas naturliga aromer. Denna bas utgör grunden till riktigt bra kaffe som man dessutom kan modifiera till ens egna tycke. On-demand kaffestyrka innebär att man närsomhelst i tillberedningen kan ställa in hur starkt man vill ha sitt kaffe. Alla helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk från Jura är enkla att hantera och deras stilrena design gör att de passar in i princip överallt.

Jura professionella helautomatiska kaffemaskiner

Enkelheten på arbetsplatsen kan vara nyckeln till framgång. Allt måste vara lätthanterligt för att inga onödiga problem ska komma i vägen för arbetet. Helautomatiska kaffemaskiner ser till så att de anställda alltid kan få sitt kaffe på enkelt sätt utan att behöva kompromissa på kvaliteten. Schweiziska Jura har helautomatiska kaffemaskiner som passar för alla. Vill man maximera enkelheten och skippa mjölkfunktionen så kan man göra det men om man är villig att lägga ned lite extra tid och därmed öka antalet kafferecept så finns det maskiner som använder färsk mjölk.

Jura rengöringsprodukter

För att ens kaffemaskin ska hålla sig så länge som möjligt och producera det bästa kaffet bör man ta hand om den väl. Rengöring spelar en stor roll i livslängden och kaffesmaken. De rekommenderade rengöringsanvisningarna till Jura kaffemaskin bör följas för att din Jura kaffemaskin ska hållas i trim.

Eventuell service kan undvikas genom att använda ett vattenfilter som tar bort kalk. Claris vattenfilter från Jura kan fördelaktigt användas till detta. Är vattnet kalkrikt där man bor bör man förutom vattenfiltret även använda Jura Avkalkningstablett. Detta kommer att förlänga kaffemaskinens livslängd rejält. Om man har mjölkskumningsfunktion i kaffemaskinen bör ett mjölkrengöringsmedel användas. Jura Mjölksystemsrengöring kan då användas. Förövrigt bör rengöringstabletter användas kontinuerligt. Jura kaffemaskin säger till när dessa ska användas, efter ungefär 200 koppar brukar man behöva rengöra kaffemaskinen. Då kan man använda Jura Rengöringstabletter.

Monteriva espresso kaffebönor

Ibland kan det vara svårt att få en fyllig kaffesmak med en Jura kaffemaskin. Det behövs ett riktigt kraftigt kaffe för att alla aromer ska kunna extraheras. För att undvika att kaffet känns tunt och tråkig bör man välja en bönblandning med en hög andel Robusta bönor. Vi rekommenderar främst våra bönblandningar Marche och Scuro Napoli för att bästa kaffeupplevelse ska kunna åstadkommas. Båda kaffeblandningarna innehåller en hög andel Robusta bönor, 50% i Marche och 100% i Scuro Napoli. För att uppnå den extra tyngden och djupet i kaffet som ger en rejält fyllig eftersmak bör man hålla sig till Scuro Napoli medan om man vanligtvis vill ha kaffet en aning mildare och elegantare så bör man välja Marche. Båda blandningarna har rostats för att ge en rik och fyllig karaktär som ger en genuin känsla av äkta italiensk espresso i en kaffemaskin från Jura.

Monteriva kaffebönor för café crème - bryggkaffe

Jura kaffemaskin är utvecklad för att möta den kaffetradition som finns i Schweiz, Frankrike och Tyskland. Kaffe serveras i större kopp precis som traditionellt svenskt bryggkaffe. Skillnaden består främst i att café crème bryggs under tryck som skapar skum på toppen av kaffet. Dricker du kaffe i större kopp rekommenderar vi någon av våra hela kaffebönor som är rostade för svenska bryggmetod. De kaffebönorna består av 100% Arabica kaffebönor. Våra kaffebönor från Etiopien är rostade lite mörkare och ger en stark kryddig kaffesmak. Även vår Java ger en kraftfull kaffe smak i din Jura kaffemaskin. Filtro Verde är vår tappning av ett klassiskt svenskt kaffe, men med en lägre syra. Våra kaffebönor från Kenia är ljusare rostade och ger en frisk lättare smak upplevelse med viss syra.

Menu