STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Är du pigg och alert? Har du båda fötterna på jorden och huvudet på skaft? Älskar du kaffe?

Vi erbjuder ett omväxlande heltidsjobb som butiks- och orderansvarig på vardagar mellan 8–17 i vår lokal på Södermalm. Jobbet innebär omhändertagning av kunder via telefon, mejl samt i vår butik. Daglig planering av leverans- och serviceschema ingår dessutom.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig kommer du hantera försäljning och grundläggande kundservice i vår butik som välkomnar serveringar, företag och privatpersoner. Kontakt med kunder sker även per telefon och mejl. Din uppgift är att förmedla produktinformation på ett inbjudande sätt som bidrar till en trygg och trevlig miljö där kunderna känner sig varmt välkomna att be om expertis. Medföljande blir då att du skall ha ett gott estetiskt öga med noggrannhet för detaljer som bidrar till att butiken alltid ser inbjudande ut. Att din personlighet drar åt det sociala hållet är fördelaktigt i denna tjänst.

I positionen som orderansvarig kommer du att ta emot order samt även planera dagens arbete för utleveranser. Därför är det gynnsamt om du har bra koll på Stockholmsområdet så att du kan effektivisera utkörningar och servicearbeten. Vi ser även att du är välstrukturerad och bra på att lösa problem.

Om oss

Monteriva startades 1994 med målsättning att föra ut den italienska kaffetraditionen. Vi har varit en del i den fantastiska utvecklingen av café- och kaffekulturen. Från en slät kopp kaffe då till en kaffemeny som snart täcker hela väggen. För oss står kaffeupplevelsen i centrum, att alla våra kunder får njuta av perfekt espresso.

Vi sitter i en luftig lokal vid Södermalms östra knutpunkt invid Danviksbron. Med hjälp av partners i Malmö och Göteborg kan vi även erbjuda våra tjänster och produkter till södra Sverige. Representanter i Helsingfors och Oslo ser dessutom till att våra närmsta grannländer har enkel tillgång till vårt sortiment.

Generell information

  • Ingen tidigare jobberfarenhet inom denna bransch krävs. Vi ser däremot gärna att du åtminstone har arbetserfarenhet inom något annat område. Gymnasialutbildning är ett måste.
  • Körkort är meriterande.
  • Skicklig på kommunikation både på svenska och engelska krävs. Ytterligare språkkunskaper uppskattas.
  • Arbetsstart enligt överenskommelse.
  • Anställningen är heltid som avser arbetstiden vardagar 8–17

Mejla din ansökan till Tommy Winberg på tommy@monteriva.se som också besvarar eventuella frågor. Ett kort personligt brev alternativt motivering i CV rekommenderas även.

Menu