STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Vatten

Vatten, stan är full av vatten... men allt är inte lika gott, och lika kallt. Vi erbjuder vattenautomater utrustade med kolsyrefunktion, kylare och/eller värmare. Praktiska och snygga vattenmaskiner anpassade för alla typer av ändamål. Vissa är fristående och kan förflyttas efter behov och andra är inbyggningsbara för en snygg och diskret lösning.

Istället för att köpa flaskvatten, och därmed bidra till en större plastförbrukning, erbjuder vattenmaskiner ett miljövänligare alternativ. Vattenmaskiner har hållbara material och produktionen kräver i förhållande till livslängd betydligt mindre material än motsvarande produktion och livslängd av vattenflaskor. Man behöver inte heller spola igenom vatten för att få önskvärd kyla. Placera bara ett glas under kranen och håll inne knappen tills önskad vattennivå är uppnådd. Inget onödigt spillvatten tillkommer. Inbyggda vattenfilter renar vattnet från icke önskvärda partiklar och kemikalier som naturligt förekommer i kranvatten.

Vi erbjuder vattenautomaterna från Borg & Overström som producerar deras automater i Storbritannien. De har sedan 2002 skapat vattenmaskiner som används runtom hela världen. Och de vet att för att kunna tillfredsställa alla så måste det finnas olika valmöjligheter. Rumstempererat, kylt eller bubblande vatten, varför välja när man kan få alla? Det enda ni måste göra är att välja vilken kran ni gillar bäst sedan kan de som dricker vattnet göra deras egna val.

Menu