STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Kaffemaskiner & kvarnar

Är espressomaskinen tänkt att ha inne på kontoret eller på serveringen? Vare sig vad svaret är så vet vi att vi kan lösa det. Vi erbjuder gott om variation för att ni alltid ska finna just det ni behöver. När ni behöver enkelhet i användning och underhåll men ändå ska servera gott kaffe, då passar våra automatiska kaffemaskiner som kan servera hundratals kaffe utan att ens be om hjälp. Medan om ni ska servera kaffet ute på en servering eller inne på kontoret så kanske det är att föredra en semi-automatisk espressomaskin istället. Om ni vill ha hjälp med vilken typ av espressomaskin som skulle passa så hjälper vi gärna till. Ring oss och rådfråga personalen eller sväng förbi vårt kontor på Södermalm och testkör ett par maskiner för att finna den rätta.

Nedan kan ni se ungefär vilka maskiner vi hyr ut. För information om en specifik maskin så är det bara att trycka på namnet i tabellen nedan, väl därinne kan ni även se hyrespriset. Om ni önskar mer information så ber vi er kontakta vår kundservice.

Professionella espressomaskiner

Professionella espressomaskiner som är skapta för att brygga många koppar varje dag. Caféer och restauranger är den naturliga platsen för dessa espressomaskiner. Men när du också vill har riktigt gott kaffe på arbetsplatsen är det också rätt val. Större espressomaskiner kopplas till vatten- och avloppsnät. Elanslutning är oftast med 3-fas för maskiner med två eller fler bryggrupper.

Semi-professionella espressomaskiner

Espressomaskiner för semi-professionell användning är konstruerade som cafémaskiner men är byggda i ett mindre format. För dig som söker kompromisslös kaffekvalitet på jobbet. Espressomaskinerna har inbyggd vattentank och vissa av dem kan anslutas direkt till vattennätet. Samtliga kan du skumma mjölk på samtidigt som du brygger espresso och det går att göra många bryggningar i följd. Bra komplement till kaffeautomaten på jobbet.

Helautomatiska kaffemaskiner

Helautomatiska kaffemaskiner ger bekvämt färskbryggt kaffe. Passar utmärkt på jobbet eller i servicebutiker. Monteriva arbetar med de bästa märkena som gör gott kaffe och har bra driftsäkerhet. De maler hela kaffebönor när du trycker på knappen. Vissa modeller har två kvarnar så att du kan servera både espresso och bryggkaffe. Utöver kaffe finns möjlighet att få skummad mjölk och choklad. Här behöver man välja om det ska vara färsk mjölk som ger bästa smaken eller om man föredrar enkelheten med mjölkpulver.

Kaffebryggare

Vi har kaffebryggare som passar för allt från mindre serveringar eller arbetsplatser till stora restauranger eller events. Det vanligaste är våra vanliga kaffebryggare med glaskanna men om kaffet skall hålla längre rekommenderar vi termosbryggare. De håller temperatur och kvalitet i upp till fyra timmar. Så oavsett om du behöver 20 eller hundratals koppar per dag har vi lösningen.

Kaffekvarnar

Kaffekvarnarna som vi erbjuder är mest inriktade på serveringar då det främst är de större kaffekvarnarna som vi hyr ut. Även en del kaffekvarnar som passar väl på företag hyr vi ut. Kaffekvarnar för professionellt och semi-professionellt bruk är snabba och robusta. De maler kaffet tillförlitligt med hög kvalitet även om du förbrukar stora mängder varje dag. Om konsumtionen är hög rekommenderar vi kvarnar med koniska skivor. De koniska kvarnarna har större kontaktyta mot kaffet och kan då rotera saktare och ger lägre värmeutveckling än de med flata skivor.

Menu