STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Hyresavtal

Vi förstår att man kanske inte vill gå och köpa en stor kaffemaskin för rätt så mycket pengar, då kanske det skulle vara lite mer attraktivt att hyra en maskin istället. Då kan man dessutom välja hur lång period man vill hyra maskinen. Allt för att kunna nöja våra kunder säger vi och vi menar det verkligen.

Några kaffemaskiner som passar perfekt både för caféer och restauranger samt företag finns inkluderat i våra hyresavtal. Självklart är det möjligt att hyra en maskin som inte står med under dessa sidor då dessa endast är ett urval, kontakta oss för mer information om så skulle önskas.

Till varje espressomaskin ingår det en passande kvarn samt tillbehör som kan komma att behövas. Inkluderat är även service, support och förlängd garanti i hyrespriset. Alla kostnader för underhåll och reparationer ingår när förbrukningsvaror köps från Monteriva. Detta betyder alltså att det tillkommer inga extra kostnader för maskinen utöver hyran så länge ni är trogen kund av förbrukningsvaror. När ni hyr något från oss tar vi allt ansvar för produkten. Vi utför service när maskinen behöver det, utbildar er i hur produkten bör användas och rengöras samt tillgodoser er med allt ni behöver för en fulländad upplevelse. Vi ansvarar för att allt fungerar för att ni ska kunna utföra ert egna jobb precis som vanligt utan besvär.

Priserna för alla maskiner är för 36 månaders hyresperiod och är exklusive moms, uppläggnings- och aviseringsavgifter.

 

 

Menu