STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Vid köp av ny espressomaskin eller kaffekvarn för hemanvändning ingår garanti och service i 3 år. Detta gäller både espressomaskiner och kaffekvarnar i hemmabruk och semi-pro genren. Garanti och service i 3 år innebär att du i 3 års tid kan komma in till oss med din maskin och få den fixad utan extra kostnader.

Vi rekommenderar byte av packning och sil en gång per år för att er maskin ska må som bäst och därmed prestera som bäst. I 3 år kan ni lämna in er maskin till oss så byter vi packningen och silen utan några kostnader. Andra eventuella garanti- eller serviceärenden kan ni självklart ta in till oss inom dessa 3 år så löser vi det snabbt och kostnadsfritt. Vi vill att ni enkelt ska kunna bibehålla kvaliteten på er utrustning så att kaffet alltid smakar precis så ni vill ha det.

Gäller fabriksnya espressomaskiner och kvarnar för hemanvändning köpta direkt av Monteriva från och med Juni 2020. Gäller endast vid inlämning av servicearbete i vår butik på Alsnögatan 9 i Stockholm. Gäller ej kaffemaskiner från JURA. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och ändringar.

Semi-pro espressomaskiner

Här finner ni ett urval av våra mest populära semi-professionella espressomaskiner. Klicka in här för hela utbudet.

Espressomaskiner för hemmabruk

Här finner ni ett urval av våra mest populära espressomaskiner för hemmabruk. Klicka in här för hela utbudet.

Semi-pro kaffekvarnar

Här finner ni ett urval av våra mest populära semi-professionella kaffekvarnar. Klicka in här för hela utbudet.

Kaffekvarnar för hemmabruk

Här finner ni ett urval av våra mest populära kaffekvarnar för hemmabruk. Klicka in här för hela utbudet.

Menu