STÄNG

Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer

träffar.

No hits.

Italienskt kaffe på jobbet

Har du tänkt på hur viktigt ett första intryck kan vara?

När du ska träffa nya eller befintliga kunder börjar det ofta med att försöka skapa en trevlig situation. När din kund känner sig väl mottagen kan ni gå vidare i samtalet. En viktigt del av att skapa en trevlig situation är att bjuda på kaffe. Men om man vill ha nöjda kunder räcker inte det idag. Det ska dessutom vara ett gott kaffe.

På en arbetsplats finns det oftast inte tid och utrymme för avancerade espressomaskiner. Det måste vara enkelt och gå någorlunda snabbt. Vårt företagskoncept bygger på det. Snabbt, enkelt och smart, utan att ta fokus från den goda smaken. Vi erbjuder en trycka-på-knappen-lösning med fri service, support, reservdelar och underhåll. Vi ser även till att det finns gott kaffe och tillbehör på plats.

Klicka här för att läsa mer...

Hyresavtal

Vi förstår att man kanske inte vill gå och köpa en stor kaffemaskin för rätt så mycket pengar, då kanske det skulle vara lite mer attraktivt att hyra en maskin istället. Då kan man dessutom välja hur lång period man vill hyra maskinen. Allt för att kunna nöja våra kunder säger vi och vi menar det verkligen. Nedan finns en länk om ni vill läsa om olika hyresavtal samt vad respektive kostar och om ni har frågor så är det bara att kontakta vår kundservice.

Klicka här

Menu