Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva specialerbjudande i Mars!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In risus velit, ultrices a convallis quis, finibus nec nisi. Nunc quam velit, sagittis nec nunc et, pharetra dapibus nisl. Pellentesque porttitor nibh a quam efficitur, nec viverra eros maximus. Mauris aliquet ullamcorper fringilla. Vestibulum ut tellus condimentum, aliquam neque condimentum, rutrum libero. Ut tempus dapibus augue nec scelerisque. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Nullam egestas iaculis dolor sit amet vestibulum.

Monteriva - Rossa 500 g

Milano är Italiens mode- och finanshuvudstad. Människorna där är eleganta, välklädda och ständigt på språng. När vi tog fram Rossa utgick vi från den livsstilen. Kaffet har en intensiv och mättad smak som är elegant och komplex. Eftersom det dessutom ger bra crema har det blivit många baristors favoritkaffe. Perfekt till både espresso och caffè latte. Det är kanske därför den har blivit prisbelönad flera gånger.

Andra generationsrostare på Caffè Morandini ser till att vår Rossa rostas till perfektion i vackra Brescia, Lombardiet, som vilar stillsamt mellan sjöarna Lago di Garda och Lago d'Iseo. Kaffet må vara inspirerat av fartfyllda Milano men det avbrytande lugnet härstammar ändå från Brescia.

Rossa har en 90/10 blandning av Arabica och Robusta vilket resulterar i en välbalanserad och mycket omtyckt smak. Om man gillar den klassiska smaken av Arabica men vill ge lite tyngd till karaktären så passar Rossa utmärkt. Att Rossa både har en röd påse och är namngiven efter färgen röd är ingen tillfällighet. Den eldiga färgen står inte bara för den fartfyllda smaken, den står även för värmen som fyller både kopp och kropp.

En hög Arabica-halt bryggs helst på en något högre temperatur, 92-93 grader passar väl. Ett hett tips är att göra ristretto på 27-30 sekunder med Rossa. Det låter kanske knäppt eftersom en ristretto på 15-20 ml kaffe egentligen ska rinna på 18-20 sekunder men just med Rossa så fungerar en längre bryggtid kombinerat med mindre vätska riktigt bra. Tänk bara på att om ni ställer in kvarnen för denna typ av ristrettobryggning så kommer vanlig espresso inte bli bra. Vill man dricka espresso så får man ställa tillbaka kvarnen alltså.

Monteriva - Rossa 500 g

Milano är Italiens mode- och finanshuvudstad. Människorna där är eleganta, välklädda och ständigt på språng. När vi tog fram Rossa utgick vi från den livsstilen. Kaffet har en intensiv och mättad smak som är elegant och komplex. Eftersom det dessutom ger bra crema har det blivit många baristors favoritkaffe. Perfekt till både espresso och caffè latte. Det är kanske därför den har blivit prisbelönad flera gånger.

Andra generationsrostare på Caffè Morandini ser till att vår Rossa rostas till perfektion i vackra Brescia, Lombardiet, som vilar stillsamt mellan sjöarna Lago di Garda och Lago d'Iseo. Kaffet må vara inspirerat av fartfyllda Milano men det avbrytande lugnet härstammar ändå från Brescia.

Rossa har en 90/10 blandning av Arabica och Robusta vilket resulterar i en välbalanserad och mycket omtyckt smak. Om man gillar den klassiska smaken av Arabica men vill ge lite tyngd till karaktären så passar Rossa utmärkt. Att Rossa både har en röd påse och är namngiven efter färgen röd är ingen tillfällighet. Den eldiga färgen står inte bara för den fartfyllda smaken, den står även för värmen som fyller både kopp och kropp.

En hög Arabica-halt bryggs helst på en något högre temperatur, 92-93 grader passar väl. Ett hett tips är att göra ristretto på 27-30 sekunder med Rossa. Det låter kanske knäppt eftersom en ristretto på 15-20 ml kaffe egentligen ska rinna på 18-20 sekunder men just med Rossa så fungerar en längre bryggtid kombinerat med mindre vätska riktigt bra. Tänk bara på att om ni ställer in kvarnen för denna typ av ristrettobryggning så kommer vanlig espresso inte bli bra. Vill man dricka espresso så får man ställa tillbaka kvarnen alltså.

Monteriva - Rossa 500 g

Milano är Italiens mode- och finanshuvudstad. Människorna där är eleganta, välklädda och ständigt på språng. När vi tog fram Rossa utgick vi från den livsstilen. Kaffet har en intensiv och mättad smak som är elegant och komplex. Eftersom det dessutom ger bra crema har det blivit många baristors favoritkaffe. Perfekt till både espresso och caffè latte. Det är kanske därför den har blivit prisbelönad flera gånger.

Andra generationsrostare på Caffè Morandini ser till att vår Rossa rostas till perfektion i vackra Brescia, Lombardiet, som vilar stillsamt mellan sjöarna Lago di Garda och Lago d'Iseo. Kaffet må vara inspirerat av fartfyllda Milano men det avbrytande lugnet härstammar ändå från Brescia.

Rossa har en 90/10 blandning av Arabica och Robusta vilket resulterar i en välbalanserad och mycket omtyckt smak. Om man gillar den klassiska smaken av Arabica men vill ge lite tyngd till karaktären så passar Rossa utmärkt. Att Rossa både har en röd påse och är namngiven efter färgen röd är ingen tillfällighet. Den eldiga färgen står inte bara för den fartfyllda smaken, den står även för värmen som fyller både kopp och kropp.

En hög Arabica-halt bryggs helst på en något högre temperatur, 92-93 grader passar väl. Ett hett tips är att göra ristretto på 27-30 sekunder med Rossa. Det låter kanske knäppt eftersom en ristretto på 15-20 ml kaffe egentligen ska rinna på 18-20 sekunder men just med Rossa så fungerar en längre bryggtid kombinerat med mindre vätska riktigt bra. Tänk bara på att om ni ställer in kvarnen för denna typ av ristrettobryggning så kommer vanlig espresso inte bli bra. Vill man dricka espresso så får man ställa tillbaka kvarnen alltså.

Monteriva - Rossa 500 g

Milano är Italiens mode- och finanshuvudstad. Människorna där är eleganta, välklädda och ständigt på språng. När vi tog fram Rossa utgick vi från den livsstilen. Kaffet har en intensiv och mättad smak som är elegant och komplex. Eftersom det dessutom ger bra crema har det blivit många baristors favoritkaffe. Perfekt till både espresso och caffè latte. Det är kanske därför den har blivit prisbelönad flera gånger.

Andra generationsrostare på Caffè Morandini ser till att vår Rossa rostas till perfektion i vackra Brescia, Lombardiet, som vilar stillsamt mellan sjöarna Lago di Garda och Lago d'Iseo. Kaffet må vara inspirerat av fartfyllda Milano men det avbrytande lugnet härstammar ändå från Brescia.

Rossa har en 90/10 blandning av Arabica och Robusta vilket resulterar i en välbalanserad och mycket omtyckt smak. Om man gillar den klassiska smaken av Arabica men vill ge lite tyngd till karaktären så passar Rossa utmärkt. Att Rossa både har en röd påse och är namngiven efter färgen röd är ingen tillfällighet. Den eldiga färgen står inte bara för den fartfyllda smaken, den står även för värmen som fyller både kopp och kropp.

En hög Arabica-halt bryggs helst på en något högre temperatur, 92-93 grader passar väl. Ett hett tips är att göra ristretto på 27-30 sekunder med Rossa. Det låter kanske knäppt eftersom en ristretto på 15-20 ml kaffe egentligen ska rinna på 18-20 sekunder men just med Rossa så fungerar en längre bryggtid kombinerat med mindre vätska riktigt bra. Tänk bara på att om ni ställer in kvarnen för denna typ av ristrettobryggning så kommer vanlig espresso inte bli bra. Vill man dricka espresso så får man ställa tillbaka kvarnen alltså.