Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Välkommen

Vi på Monteriva skulle vilja välkomna er till vår nylanserade hemsida www.monteriva.com. Efter att den förgående sidan varit uppe i 11 år så insåg vi att det var dags för en förändring. Denna förändring var helt enkelt en alldeles ny hemsida. Vi hoppas att ni tycker om den lika mycket som vi gör!

Ni som kund hos Monteriva har fått ett mail med inloggningsuppgifter för att ni på ett enkelt sett ska kunna beställa varor online med endast ett par fåtal klick. Detta mail kan ha skapat eventuell förvirring och vi ber om ursäkt om det är fallet. I mailet välkomnade vi er som en ny kund vilket inte var helt korrekt. Mailet skickades ut till alla kunder som finns med i vårt kundregister för att alla skulle ha möjligheten att besöka och beställa från vår nya och förbättrade webbsida. Vi förstår dock att mailet var missledande och förvirrande därför ber vi om ursäkt för detta och hoppas att ni har överseende.

 

I samband med lanseringen av vår nya webbsida har vi skapat ett speciellt erbjudande som är giltigt under en begränsad period/tid(?).

Monteriva
Alsnögatan 9
116 41 Stockholm

Tel 08-658 60 00
espresso@monteriva.com
www.monteriva.com