Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Nyhetsbrev Augusti

Vilken galen sommar vi har haft hittills! Nu har temperaturen börjat landa vid en "vanlig" svensk sommar och saknaden efter värmen börjar reda krypa upp. Inte ska värmen gå glömd; gör egna somriga drycker såsom frappé, freddo cappuccino, islatte eller iste för att påminnas om det konstanta behovet av vätska. För de drycker som kräver vispad mjölk eller krossad is: passa på att kolla in blendern Vitamix S30 som vi just nu har ett erbjudande på!

Prisjusteringar
En förändrad valuta leder till ett behov av förändrade priser. Ännu har vi inte justerat priserna men från och med den första september kommer priserna ändras. Därför rekommenderar vi er som funderar på att slå till på något stort att göra det innan månadens slut.

Har ni bra kaffe på jobbet?
Kanske får ni en utmärkt kopp hemma på morgonen och behöver lida igenom resten av dagen på jobbet med dåligt kaffe. Inte ska det behöva vara så. Från 495:- i månaden kan ni hyra en helautomatisk kaffemaskin från oss. Hyrespriset inkluderar allt från installation och vattenfilter till servicedelar och arbetstimmar. Inga dolda avgifter förekommer, det enda priset ni betalar är det pris ni får vid ingående av avtal. Vårt enda villkor är att ni handlar förbrukningsvaror tillhörande kaffemaskinen av oss under avtalstiden. Läs mer.