Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Sommar

Först och främst vill vi passa på att önska er en fortsatt trevlig sommar och vi hoppas att den än så länge har givit er värme och glädje! Nu på sommaren brukar allt stanna upp lite grann men faktum är att vi har en hel del nyheter som vi vill introducera. Rocket Espresso har slagit på stort och vi har 5 nya upplagor av deras befintliga modeller. Dessutom har tre nya ekologiska tesorter anlänt till oss som smakar riktigt bra!

Mozzafiato
Från Rocket Espresso kommer nu espressomaskinen Mozzafiato med svarta eller vita sidor. Kombinationen av kromad metall mot en matt monoton färg gör maskinerna unika men inte allt för annorlunda. Inget pristillägg mot de helkromade gör dessa maskiner minst lika attraktiva som originalet om än inte mer.

Appartamento
På grund av en höjt inköpspris på Appartamento från Rocket Espresso så sker det en prishöjning 8/8 på espressomaskinen. Det rekommenderade priset blir då 13.290:- inklusive moms.

R58 Giro d'Italia
Äntligen har vi fått in Rocket Espressos specialutgåva av espressomaskinen R58. Denna "Giro d'Italia"-utgåva skapades i och med att det i år finns 100 vinnare. Espressomaskinen har alla vinnarnamnen ingraverade på sidopanelen i en snurrande spiralform som är designad utefter den riktigt Giro d'Italia vinnarpokalen. Dessvärre kommer vi inte få in tillräckligt många för att kunna sälja vidare till er återförsäljare men ni är varmt välkomna att kika in i butiken där vi alldeles strax ska ställa upp ett av dessa konstverk.

Giotto & Cellini
De gamla modellerna av Giotto och Cellini (Evoluzione V2 och PID) har nu utgått. Det enda som finns kvar är ett fåtal Giotto PID som vi har kampanj på. De nya modellerna av Giotto och Mozzafiato (Evoluzione R och Type V) har ersatt deras föregångare.

Ekologiska teer
Den ekologiska trenden florerar och därmed ökar efterfrågan på ekologiska produkter. Därför har vi valt att ta in 3 nya, grymt goda tesorter som alla är ekologiska. Ekologisk Chai, ekologisk Earl Grey och ekologisk Cool Mint finns nu i vårt sortiment och är redo att avnjutas!