Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev November

Kylan är här och första snön har visat sig, just därför är det mer än väl dags för värmande drycker! Vi har tagit fram ett recept på en riktigt god chai latte som passar utmärkt för den kommande tiden på året. Förutom ett galet gott recept så har vi även tagit fram en helt ny blandning av malda bryggbönor som innehåller 100% ekologiska Arabicabönor! Dessutom närmar vi oss Black Friday och alla förmånliga erbjudande som kommer dyka upp hos oss då. Håll utkik efter mer information så går ni inte miste om något!

Chai latte
Enklaste sättet att skapa en riktigt god chai latte på? Använd en Bodum pressokanna! Vi fyller denna kanna med någon matsked ekologiskt chai te, varm mjölk och lite socker. Rör runt allt och sätt sedan på toppen. Säg till kunden att pressa ned kannan om 5 minuter, sedan är allt klart och en riktigt god chai latte finns för att njuta av!

Filtro Organico
Filtro Organico är ett ekologiskt bryggkaffe gjort på 100% Arabicabönor. Detta ekologiska kaffe är godkänt och kontrollerat av Consorzio il controllo dei prodotti biologici i Bologna. Smakupplevelsen av Filtro Organico är minst sagt angenäm. Den eleganta eftersmaken lockar flera smakningar. En mild smak fyller koppen vid bryggning som samtidigt inte tappar den fyllighet och rundhet som man eftersträvar i en kopp bryggkaffe. Syrligheten som kännetecknar Arabicabönan är lätt dämpad i Filtro Organico för att kaffenjutningen ska bli optimal. Denna blandning är perfekt för alla som vill ha ett riktigt gott kaffe samtidigt som man vill vara klimatsmart.