Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev November

Kylan är här och första snön har visat sig, just därför är det mer än väl dags för värmande drycker! Vi har tagit fram ett recept på en riktigt god chai latte som passar utmärkt för den kommande tiden på året. Passa på att köpa en rolig mugg att dricka den i, KeepCup har nämligen släppt en helt ny serie i samarbete med Star Wars! Dessutom vill vi upplysa er om kommande Black Friday som innebär en hel del förmånliga erbjudanden, så håll utkik när det närmar sig för att inte missa något!

KeepCup x Star Wars
Med syftet att främja återanvändning skapade australienska KeepCup en serie av deras take-away koppar med Star Wars motiv. Serien innehåller några av de mest välkända karaktärerna från samtliga Star Wars-filmer, däribland klassikerna R2D2 och Stormtrooper men även nya BB8.

Chai latte
Enklaste sättet att skapa en riktigt god chai latte på? Använd en Bodum pressokanna! Vi fyller denna kanna med någon matsked ekologiskt chai te, varm mjölk och lite socker. Rör runt allt och sätt sedan på toppen. Den får stå om dra i strax över 5 minuter. Sedan är det bara att pressa ned, hälla upp och njuta!