Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Mars

Mars månad är äntligen kommen och våren är på ingång! Vi har fått in en hel del nyheter som vi gärna vill introducera: en häpnadsväckande tyst kaffekvarn och en riktigt lätthanterlig helautomatisk kaffemaskin. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier, ännu fler nyheter är på ingång!

Carimali
Armonia Soft Plus LM är en användarvänlig helautomatiska kaffemaskinen från Carimali med en 7" touch screen display. Den är utrustad med två kvarnar, en instantbehållare för exempelvis choklad och den går att ansluta till en mjölkkyl. Denna helautomatiska kaffemaskin passar utmärkt på hotellfrukosten, vid konferensrummet eller i receptionen tack vare hur enkel den är att använda och sköta om.

Atom
En annan nyhet är den florentinska kaffekvarnen Atom från Eureka. Denna makalöst tysta on-demand kvarn är riktigt snabb och effektiv. Den kan både användas till att mala espresso men även bryggkaffe. För caféer och restauranger som vill ha lite extra färskt bryggkaffe rekommenderar vi denna kvarn. Den passar utmärkt på ställen där lite lägre kaffevolymer konsumeras.

Sociala medier
Vill ni veta direkt när nya produkter har anlänt? Följ oss på våra sociala medier där vi bland annat visar upp spännande nyheter, kafferecept och lite kaffekuriosa. Ni finner oss på Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn genom att söka på Monteriva.