Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Mars

Nu har våren officiellt anlänt trots att kylan är ihärdig! När det ännu är kallt och man vill värma sig så kan man passa på med härligt hett kaffe. Varför inte brygga detta kaffe på er alldeles nya Ascaso Dream PID espressomaskin eller mala bönorna till kaffet på Macaps storfavorit M4D kaffekvarn?

Ascaso Dream PID
Den superpopulära espressomaskinen Dream från spanska Ascaso kommer nu med PID! Utformningen av Dream PID är snarlik föregående modell men tillskott såsom trädetaljer från pyréeneisk buxbom, inbyggt ljus i vattentanken och en display där man kan ta del den allra viktigaste uppdateringen - den elektroniska temperaturstyrningen (PID). Att kunna styra temperaturen i tryckkokaren säkerställer ett jämnt och perfekt resultat på kaffet. Vill man ha en espressomaskin som klarar av att göra riktigt bra kaffe samtidigt som den är ett konstverk som gör köket lite extravagant så är Dream PID vägen att gå!

Macap M4D
Vid köp av valfri semi-pro espressomaskin har ni nu möjligheten att köpa en Macap M4D kaffekvarn med 30% rabatt! M4D har länge varit en storfavorit som med en stilrent elegant exteriör och tekniskt förbluffande interiör är en minst sagt värdig deltagare i kampen om bästa semi-pro kaffekvarn. Passar utmärkt till samtliga modeller i vårt semi-pro espressomaskinssortiment. Kolla in denna länk för att se vilka maskiner ni kan para med denna kvarn!

No product found No product found