Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Mars

Mars månad är äntligen kommen och våren är på ingång! Vi har fått in en hel del nyheter som vi gärna vill introducera. Helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk eller på kontoret och en semi-pro kaffekvarn som är vansinnigt tyst. Mars bjuder även på fler nyheter som är riktigt spännande om någon vecka, så håll ögonen öppna på vår hemsida och sociala medier!

Jura
Monteriva presenterar nu stolt att vi är en auktoriserad återförsäljare av det schweiziska märket Jura. I vår Stockholmsbutik på Södermalm hittar ni nu maskiner och tillbehör från Jura. Detta väl uppskattade märke erbjuder enkla helhetslösningar i form av helautomatiska kaffemaskiner. Vi passar på att tipsa er som redan har eller planerar att köpa en helautomatisk kaffemaskin att använda en kraftfull bönblandning med mycket robusta såsom vår egna Marche eller Scuro Napoli.

Atom
En annan nyhet är den florentinska kaffekvarnen Atom från Eureka. Denna makalöst tysta on-demand kvarn är riktigt snabb och effektiv. En dubbeldos mals ut på 4.5 sekunder vilket är en halvering av malningstiden på motsvarande kaffekvarn inom samma segment. Malningsgraden ställs in med en steglös mikrometerjustering vilket är perfekt för alla som vill kunna njuta av den perfekta espresson.

Sociala medier
Vill ni veta direkt när nya produkter har anlänt? Följ oss på våra sociala medier där vi bland annat visar upp spännande nyheter, kafferecept och lite kaffekuriosa. Ni finner oss på Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn genom att söka på Monteriva.