Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Mars

Nu börjar det bli dags att rusta upp utrustningen och kolla på nya tillägg inför den kommande sommarsäsongen! Vad sägs om en välförtjänt renovering av er espressomaskin och möjligheten att framställa nya trendiga recept?

Freddo cappuccino
Denna grekiska sensation är en krämig kaffedryck som passar utmärkt till sommaren! För att göra en freddo cappuccino (och mycket mer!) så kanske det behövs en ny apparat såsom en Macap F4 mixer. Denna mixer är det ultimata tillskottet till varje servering med dess slimma utförande, enkelhet att rengöra och breda användningsområde. Glassdrinkar, cocktails, vispad grädde, freddo cappuccino och mycket mer går att göra med denna smarta mixer som vispar upp allt möjligt på nolltid. Kolla in vårt recept av freddo cappuccino - busenkelt och supergott!

Allmän service - 50%
Just nu erbjuder vi 50% på service! Behöver ni en uppfräschning av er kaffemaskin med nya packningar, silar och ventiler? Beställ en allmän service av oss till och med den sista mars så bjuder vi på halva kostnaden av servicetiden!