Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Maj

Altea Hybrid
En alldeles unik professionell espressomaskin har precis kommit in till oss. Altea Hybrid från La Nuova Era är en minst sagt speciell espressomaskin tack vare levaspaken som används vid bryggning i mittengruppen. Att använda sig av en levaspak vid bryggning av espresso är riktigt gammaldags men tekniken fungerar minst lika bra nu som den gjorde då och för kaffenörden är denna detalj ett riktigt roligt element. Kom in till vår butik på Södermalm och provkör maskinen, vi lovar att ni kommer ha kul!

Hyreserbjudande
Dags att förnya utrustningen lagom till sommaren? Nu i maj har vi ett hyreserbjudande på Ascaso Barista Pro 2-grp espressomaskin med en Macap MXD Extreme kaffekvarn. För endast 690 kr/månad (ordinarie 945 kr/mån) får ni en riktigt bra espressomaskin och kaffekvarn samt även service precis som i alla våra hyresavtal. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Mepra skedar
Isguld eller regnbåge? Helt nya skedar från Mepra har anlänt! Vårt skedsortiment har utökats med ett flertal modeller och färger. En servering med extra snygga skedar är sällan något man glömmer så se till att införskaffa riktigt bra skedar från Mepra i helt underbart snygga färger!

Kafferecept
Sist men inte minst så vill vi bara uppmärksamma er om att vi har fått en rejäl påfyllning av videos på vårt YouTube konto. För att era kunder ska återkomma gång efter gång så är det viktigt att de alltid får samma perfekta resultat på kaffet. Se till att detta händer med hjälp av våra nya videos, de är korta och koncisa men ändå mer än tillräckligt detaljrika för att alla ska kunna få till riktigt bra kaffe. De allra vanligaste kafferecepten finns nu i varsin video där vi visar er exakt hur man ska göra för det perfekta resultatet. Visa eller rekommendera videorna till era baristor, vår kanal hittar ni här!