Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Maj

Giotto & Cellini PID paketerbjudande
Med maj kommer våren men även ett riktigt bra erbjudande på två av våra storsäljare från italienska Rocket Espresso! Erbjudanden likt dessa hittar du näst intill aldrig. I vårt paketerbjudande ingår: Cellini/Giotto PID espressomaskin, M2M Chrome kaffekvarn, Skumkanna Paderno 35 cl, koppar till espresso och cappuccino, latteglas samt även tre olika kaffeblandningar Biologica, Rossa och Vallebella. Ordinarie pris 19.800 / 20.300 kr, med 20% rabatt är priset nu 15.840 / 16.240 kr! Först till kvarn gäller så se till att du hinner!

Mepra skedar
Isguld eller regnbåge? Helt nya skedar från Mepra har anlänt! Vårt skedsortiment har utökats med ett flertal modeller och färger. Njut av att röra runt det härligt krämiga skummet på morgonlatten eller kanske sockret i kvällsespresson för att hålla dig vaken de där sista timmarna på dygnet. En snygg sked gör allt lite extra kul!

Atom kaffekvarn
För inte så länge sedan berättade vi om en makalöst tyst on-demand kvarn vid namnet Atom som snart skulle komma till oss. Vi kan nu stolt säga att den äntligen har kommit och att den står uppe för provkörning i vår butik på Södermalm. Hittills är vi riktigt nöjda med den och vi är säkra på att ni skulle gilla den minst lika mycket som vi gör!

Kaffepaket
Ännu ett erbjudande i maj är en blandad kartong med alla våra egna espressoblandningar. Med nästan 30% rabatt får ni uppleva våra härliga kaffeblandningar, och kanske hittar ni en ny favorit!

Kafferecept
Sist men inte minst så vill vi bara uppmärksamma er om att vi har fått en rejäl påfyllning av videos på vårt YouTube konto. De allra vanligaste kafferecepten finns nu i varsin video där vi visar er exakt hur man ska göra för det perfekta resultatet. Så in och kika på vår kanal som ni hittar här!