Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Juni

Sommarsäsongen har börjat - nu är det verkligen dags att införskaffa all utrustning! För er som behöver en ny espressomaskin så har vi en spännande nyhet från Rocket Espresso. Vi har även uppdaterat vår sida med kafferecept så att era kunder kan få njuta av härligt somriga kaffedrycker!

Rocket Espresso R9
Detta nya tillskott till den professionella sidan från Rocket Espresso går att få i 2-, 3- och 4-grp. Den har fått en liten uppdaterad design men det finns en ändring som gör att den verkligen står ut från föregångaren. Den största skillnaden från föregångaren R8 är den nya sensorn som maximerar temperaturstabiliteten vid skumning av mjölk. Den tidigare NTC temperatursensorn som föregående modeller har haft fungerar så att när baristan öppnar ångan så dröjer det upp till 15 sekunder för att en märkbar skillnad i temperatur kan uppmärksammas av sensorn. När den väl känner av en skillnad så signalerar den till systemet att slå på elementet för att bibehålla värmen i kokaren och därmed även trycket. Detta betyder att ett visst ojämnt tryck kan förekomma med tanke på tidsfördröjningen. Den nya trycksensorn skickar en signal om tryckförändring direkt när baristan öppnar upp ångan. I detta ögonblick ser sensorn till att systemet får reda på detta och slår på elementet direkt. Detta gör att ångtrycket blir jämnare än någonsin och den hårt arbetande baristan aldrig behöver tänka på att en viss skillnad kan förekomma.

Kalla kaffedrycker
Lagom till sommaren vill vi tipsa er om riktigt goda kalla drycker som passar perfekt när värmen slår till. Vi har uppdaterat vår sida med kafferecept där det nu finns freddo cappuccino, frappé och islatte. Dessa recept är riktigt enkla att göra och hur goda som helst! Dessutom har vi 50% på glas från Bodum som passar utmärkt för att hålla dryckerna kalla!
www.monteriva.se/kafferecept/introduktion

No product found No product found