Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Juni

Vitamix
Vi har nu tagit in nya blenders från Vitamix. En av dessa är S30 som finns i ett flertal färger och är en allsidig blender för hemmets alla behov. Skapa en enkel eller dubbel servering av ett recept med hjälp av funktionen som två olika blandbehållare ger. En 1,2 L kanna och en 0,6 L behållare gör varje utmaning till en vinst för S30. Den mindre behållaren passar perfekt att ta med ut ur huset som en behållare för dagens lunch eller kanske frukost smoothien. Den större kannan är utmärkt för soppor, röror och smoothies till dagens alla mål som äts hemma.

Mozzafiato Evoluzione R
Den helt nya designen Mozzafiato från Rocket Espresso finns nu i lager hos oss! Mozzafiato Evoluzione R är utrustad med elektronisk temperaturreglering (PID) och har som tidigare rotationspump samt möjligheten att valfritt växla mellan vatten från tank eller nät. Den största skillnaden från dennes föregångare Cellini är att Mozzafiato har fått massiva sidor. Denna förändring gör espressomaskinen ännu mer stilren och elegant. Dessutom har ett flertal mindre justeringar gjorts, bland annat nya ångrör, hetvattenuttag och fötter. Vi passar även på att berätta att Mozzafiato kommer att finnas med svarta eller vita sidor, dessa kommer förhoppningsvis till oss i slutet av juli!

Domobar Super Junior HX baristapaket
Förra månaden hade vi ett liknande baristapaket som blev väldigt uppskattat och just därför har vi skapat ett helt nytt baristapaket endast för juni! Denna gång ingår följande i vårt paketerbjudande: Domobar Super Junior HX espressomaskin, i-steel i-1 kaffekvarn, Skumkanna Paderno 35 cl, koppar till espresso och cappuccino, latteglas samt även tre olika kaffeblandningar Biologica, Rossa och Vallebella. Ordinarie pris 14.906 kr, med 20% rabatt är priset nu 11.925 kr! Först till kvarn gäller så se till att du hinner!

Kalla kaffedrycker
Lagom till sommaren vill vi tipsa er om riktigt goda kalla drycker som passar perfekt när värmen slår till. Vi har uppdaterat vår sida med kafferecept där det nu finns freddo cappuccino, frappé och islatte. Dessa recept är riktigt enkla att göra och hur goda som helst! Dessutom har vi 50% på glas från Bodum som passar utmärkt för att hålla dryckerna kalla!
www.monteriva.se/kafferecept/introduktion

No product found No product found No product found No product found No product found