Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Juli

Sommarens topp har vi nog precis nått och många gästerna har ni säkert fått! Håll huvudet kallt med en islatte, frappé eller kanske en freddo cappuccino. Se till att ni erbjuder härligt svalkande drycker till era kunder så kanske de sitter kvar lite extra länge och köper lite annat gott. Besök www.monteriva.se/kafferecept/introduktion för att hitta våra recept!

Iste
Intresset för ekologiska produkter har verkligen ökat och därför har vi valt att ta in tre nya ekologiska tesorter. Vi rekommenderar vårt nya ekologiska Cool Mint te som har en frisk smak av citrus och en hint av lakritsrot. Den kraftiga citrussmaken gör sig väldigt bra varm men även kyld till iste. Omätligt godare att göra hemmagjort iste och uppskattas mer än väl av alla besökare. Fyll en Iced Tea Control från Finum tills kannan smalnar av med is, citron och kanske lite mynta. Skopa upp Cool Mint teet och häll i silen. Placera silen i kannan och häll därpå kokande vatten så att kannan fylls. Sätt på locket så att avstanningssidan är vriden så att teet kan bryggas. Låt stå och dra i 8 minuter och vrid sedan av teet så att det separeras från vätskan. Fyll några isfyllda glas och låt kunden njuta!

Macap M7D kaffekvarn
Denna månad erbjuder vi 20% rabatt på Macap M7D. Denna on-demand kaffekvarn från Macap har en digital timer för perfekt dosering av nymalt kaffe varje gång. M7D har två program för malningstider enkel/dubbel som justeras med hög noggrannhet med hjälp av den steglöst justerbara malningsgraden. Ni kan enkelt programmera om tiderna. M7D är enkel att rengöra utvändigt och invändigt så att kaffekvarnen alltid ser bra ut och det malda kaffet alltid doftar och smakar bra. Visste ni att ni kan hyra Macap M7D med ett tillägg på 60 kr/månad till ert befintliga hyreserbjudande?