Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Juli

Sommarens mitt är här och nog är det någorlunda varmt! Njut av härliga promenader med en svalkande kall kaffedryck eller kanske iste. Vi har recept för allt ni behöver lättillgängligt på vår hemsida www.monteriva.se/kafferecept/introduktion.

Jura
Fram tills 14/8 erbjuder vi 1000:- i rabatt på Jura A1 och E6. Dessa stilrena modeller lämpas perfekt till hushåll eller mindre företag. Tänk på att ha ett kraftfullt kaffe i maskinerna! Lite extra robusta förhöjer kaffeupplevelsen så att alla aromer kan avnjutas till fullo.

Iste
Intresset för ekologiska produkter har verkligen ökat och därför har vi valt att ta in tre nya ekologiska tesorter. Kanske känns fel att sippa på en varm kopp te idag så pröva att göra eget iste. Omätligt godare att göra hemmagjort och riktigt trevligt att bjuda på vid fikat ute i solen. Vi rekommenderar vårt nya ekologiska Cool Mint te som har en frisk smak av citrus och en hint av lakritsrot. Den kraftiga citrussmaken gör sig väldigt bra varm men även kyld till iste. Pröva att brygga en kanna te med ekologisk cool mint för att sedan sila av och kyla den. Addera sötning efter smak och skär upp en citron som delvis pressas och delvis används som dekor. Den adderade syran gifter sig underbart till teet. Fyll på med is och avnjut direkt!

Mozzafiato
Från Rocket Espresso kommer nu espressomaskinen Mozzafiato med svarta eller vita sidor. Kromad metall må vara rejält snyggt men ibland skadar det inte att bryta av med matta monotona sidor. En trevlig detalj som sticker ut från mängden men ändå smälter in perfekt. Ännu har vi inte fått in maskinerna men det går att beställa med leverans i slutet av juli på vissa av maskinerna.