Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Januari

Gott nytt år och god fortsättning! Vi vill passa på att tacka alla våra trogna kunder för ett fantastiskt kaffeår! Monteriva strävar alltid efter att ge er som kund ett fantastiskt kaffe kombinerat med den bästa servicen. Det innebär att ni som professionell kaffekund kan nå oss för service och support alla dagar i veckan. Ni har också tillgång till våra baristautbildningar. För att vi ska kunna göra allt för er så behöver vi även de allra bästa produkterna och därför har nyheter precis rullat in i vår butik.

Sumplådor
Vanligtvis brukar sumplådor inte vara det första man tänker på i kaffesammanhang men trots detta är det ändå en viktigt detalj i varje kaffestation som man sällan undgår att anmärka. Med en klassiskt rak designprofil med moderna inslag i form av trähandtag och mattsvart yta är Grounds Control Wood in Black en riktig designdetalj. Noggrant utvalda komponenter bidrar till en modern helhet som är estetiskt tilltalande samtidigt som den praktiska sidan är i toppklass.

Ekologiskt bryggkaffe
Filtro Organico är ett ekologiskt bryggkaffe gjort på 100% Arabicabönor. En mild smak fyller koppen vid bryggning som samtidigt inte tappar den fyllighet och rundhet som man eftersträvar i en kopp bryggkaffe. Syrligheten som kännetecknar Arabicabönan är lätt dämpad i Filtro Organico för att kaffenjutningen ska bli optimal. Denna blandning är perfekt för alla som vill ha ett riktigt gott kaffe samtidigt som man vill vara klimatsmart.