Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Januari

Gott nytt år och god fortsättning! Vi vill passa på att tacka alla våra trogna kunder för ett fantastiskt kaffeår. Monteriva strävar alltid efter att ge er som kund ett fantastiskt kaffe kombinerat med den bästa servicen. Allt för ett gott kaffe säger vi och det menar vi verkligen!

Mokabryggare
Helt nya mokabryggare från det italienska märket G.A.T. har anlänt till oss! Utifrån deras breda sortiment har vi valt ut några av de mest intressanta mokabryggarna, till exempel finns det en elektronisk mokabryggare som möjliggör gott kaffe utan en extern värmekälla! Mokabryggare Nova har dessutom en timerfunktion som ser till att kaffet håller sig varmt i 20 minuter efter att bryggningen är färdig.

Sumplådor
Vanligtvis brukar sumplådor inte vara det första man tänker på i kaffesammanhang men trots detta är det ändå en viktigt detalj i varje kaffestation som man sällan undgår att anmärka. Med en klassiskt rak designprofil och en mattsvart yta är Grounds Cub Black en riktig designdetalj. Noggrant utvalda komponenter bidrar till en modern helhet som är estetiskt tilltalande samtidigt som den praktiska sidan är i toppklass.