Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Februari

Den sista vintermånaden är nu inledd och varmare tider nalkas. Se till att införskaffa rätt utrustning inför våren när kunderna blir allt mer sugna på kalla drycker. Förutom kaffemaskiner erbjuder vi även ismaskiner, blenders och allt möjligt som man kan tänkas behöva när värmen kommer. Ett hett tips är att införskaffa våra underbart goda frappéblandningar från Da Vinci. Enkla att mixa ihop och extremt goda. Färdig på en minut genom att addera en kopp mjölk och några kuber is i en blender tillsammans med en skopa Da Vinci Frappé och möjligtvis en shot espresso. Lite krämig grädde på toppen, kanske även lite syrup eller sås, och drycken är redo att avnjutas. Recepten hittar ni här: www.monteriva.se/frappe.

Kärlekste
Tills dess att värmen faktiskt är här kanske man vill passa på att njuta av det som gör kylan lite mysigare: te. Varför inte värma upp rummet med en rykande kopp Kärlekste lagom till Alla hjärtans dag? Ett lite sötare svart te som passar utmärkt nu när vinterns slut närmar sig men värmen ännu inte har kommit. Varför inte erbjuda era kunder detta tistel- och jordgubbsdoftande te i en vacker och praktisk tebryggare från Finum?

Kvarnrengöring
När espressons bryggtid är felaktig är det kaffekvarnens inställningar som måste förfinas. För att dessa inställningar ska bli så bra och korrekta som möjligt så är det viktigt att kvarnen är väl rengjord. Vi har skapat en video där vi visar hur enkelt det är att rengöra kaffekvarnen. Om man istället föredrar skriftliga instruktioner så finns det även. Skriv gärna ut rengöringsanvisningarna så att det blir enklare för personalen att rengöra espressomaskinen och kaffekvarnen på ett konsekvent och effektivt sätt. Besök www.monteriva.se/rengoring/kvarnrengoring för att lära er mer.