Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Februari

Vintern börjar gå mot sitt slut och en hel del nyheter är på ingång! Uppdaterade betalningssätt på webbsidan, nya helautomatiska kaffemaskiner och nya videor är några av de nyheter som medföljer den sista vintermånaden. Passa på att smaka vårt mysiga Kärlekste som passar utmärkt till Alla hjärtans dag. Inte nog med detta svarta te smakar underbart gott av jordgubbar och tistelblommor, det är även otroligt vackert med små rosa sockerhjärtan.

Faktura
Vi introducerar nu möjligheten att betala med faktura på www.monteriva.se. Som betalningsmetod vid utcheckning går det nu att välja faktura 10 dagar netto. Fakturan är avgiftsfri och erbjuds till alla.

Nyheter
Vi har precis fått in några spännande nyheter från ett nytt märke: Carimali. Detta milanesiska märke från 1919 skapar innovativa helautomatiska kaffemaskiner för hemmabruk samt mindre företag. Carimalis mest innovativa kaffemaskin BlueDot är en minst sagt unik kaffemaskin med två bryggenheter: en för espresso och en för bryggkaffe. Passar perfekt till kontor där olika drycker föredras och enkelheten står i fokus. Kom gärna in till vår butik på Alsnögatan 9 för att provköra maskinen och prata detaljer över en rykande färsk espresso.

Kvarnrengöring
När espressons bryggtid är felaktig är det kaffekvarnens inställningar som måste förfinas. För att dessa inställningar ska bli så bra och korrekta som möjligt så är det viktigt att kvarnen är väl rengjord. Vi har skapat en video där vi visar hur enkelt det är att rengöra kaffekvarnen. Om man istället föredrar skriftliga instruktioner så finns det även. Besök www.monteriva.se/rengoring/kvarnrengoring för att lära er mer.