Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva nyhetsbrev december 2016

Vi vill tacka alla våra trogna kunder för ett fantastiskt kaffeår! Monteriva strävar alltid efter att ge er som kunder ett fantastiskt kaffe kombinerat med den bästa servicen. Det innebär att ni som professionell kaffekund kan nå oss för service och support alla dagar i veckan. Ni har också alltid tillgång till våra baristautbildningar, kontakta oss om ni har personal som behöver utbildning.

Mellandagsrea
Just nu pågår vår mellandagsrea i vår butik på Alsnögatan 9. Vi erbjuder 20% på alla demomaskiner i vår utställning. Allt från espressomaskiner till kaffekvarnar och blenders finns att fynda. Först till kvarn gäller!

Justering av rabatter

Under det gångna året har priset på råkaffet ökat och den svenska kronan har försvagats. Detta har lett till höjda inköpskostnader vilket medför att vi behöver kompensera. Från den 1 januari sänker vi därför rabattsatserna med 5 procentenheter på alla kaffeprodukter.

KeepCup
Vi tänkte även passa på att presentera en väl uppskattad nyhet, KeepCup. Denna återanvändbara take-away kopp är storleksanpassad så att den ryms under handtaget på en riktig espressomaskin. Inte nog med att den håller värmen 20-30 minuter längre än en traditionell pappersmugg och är diskmaskinssäker, den är även bättre för miljön. Dessa lämpar sig utmärkt att sälja på caféer som vill ta lite extra hänsyn till miljön. Om ni köper en av våra blandade lådor innehållande 30 KeepCups så får ni självfallet rabatterade priser. Ni får alltid 15% rabatt vid köp av en blandad låda. Om ni köper 5 lådor eller fler får ni 30% och om ni köper 10 lådor eller fler så får ni 40%. Det är även möjligt att få era KeepCups personaliserade, kontakta oss för mer information angående detta.

No product found No product found