Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev December

Snart är julen här och förberedelserna är i full gång! Pepparkakshus ska byggas, lussekatter ska bakas och klappar ska bäddas in under granen. I denna julvärld är det lätt att det blir stressigt, och en kopp te skadar inte då. Vårt julte doftar och smakar alldeles, alldeles underbart. När stressnivån väl har sjunkit en grad eller två så kan ni lätt klicka hem en julklapp direkt från vår webbshop, kanske ett Star Wars-inspirerat kaffemuggspaket?

För julstämningen - Julte
Ett svart te med smak av kanel och nejlika samt inslag av apelsin, hibiskus och mandel. Dess mörka gyllene färg i kombination med den rika doften skapar julstämning varsomhelst. Brygg en ljuvligt doftande kopp och drick till några knapriga pepparkakor eller en varm saffransfylld lussekatt. Eller varför inte runda av julmaten med lite julte?

Till julafton - Julklappar
Med syftet att främja återanvändning skapade australienska KeepCup en serie av deras take-away koppar med Star Wars motiv. Serien innehåller några av de mest välkända karaktärerna från samtliga Star Wars-filmer, däribland klassikerna R2D2 och Stormtrooper men även nya BB8. Vi har satt samman en låda med 5 stycken KeepCup x Star Wars-muggar till ett förmånligt pris. En perfekt julklapp till alla Star Wars-fans som älskar kaffe!