Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva nyhetsbrev december 2016

Vi vill tacka alla våra kunder för ett fantastiskt kaffeår! Monteriva strävar alltid efter att ge er som kunder ett fantastiskt kaffe kombinerat med den bästa servicen. Förutom att ni alltid är varmt välkomna att mejla in eller komma till oss och få hjälp med eventuella frågor och funderingar så erbjuder vi en hemmabaristakurs där ni lär er hur man hanterar en espressomaskin på bästa sätt.

Nyårsrea
Just nu erbjuder vi 20% på alla demomaskiner i vår butik på Alsnögatan 9. Allt från espressomaskiner till kaffekvarnar och blenders finns att fynda. Först till kvarn gäller!

Håll din maskin fin

Många glömmer bort att ge lite extra kärlek till sin espressomaskin. Resultatet blir att kaffet inte smakar lika gott och kaffedrickaren blir besviken. Se till så att detta inte händer genom att rengöra maskinen ännu lite bättre. Förutom en utförlig steg-för-steg textbeskrivning har vi även skapat en video där allt förklaras teoretiskt och praktiskt. Klicka här för att lära er mer.

Frakt
Vi har sänkt den fraktfria gränsen till 300kr! Om ni beställer varor för över 300kr får ni ert paket fraktfritt levererat till er närmaste DHL Service Point.

KeepCup
Vi tänkte passa på att presentera en väl uppskattad nyhet, KeepCup. Denna återanvändbara take-away kopp är storleksanpassad så att den ryms under handtaget på en riktig espressomaskin. Inte nog med att den håller värmen 20-30 minuter längre än en traditionell pappersmugg och är diskmaskinssäker, den är även bättre för miljön. Dessutom är KeepCup det ultimata valet om man är på språnget. Läckage eller spill är inget man behöver oroa sig för om man släpper ned muggen i väskan eller viftar runt den i farten. Detta är tack vare en avtagbar plugg som är fäst på locket. Så om du är en tunnelbaneresenär i rusningstrafik eller bilist som hastar till bilen och vill kunna njuta av riktigt gott värmande kaffe varje morgon, då är KeepCup något för dig.