Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev December

Snart är julen här och förberedelserna är i full gång! Pepparkakshus ska byggas, lussekatter ska bakas och klappar ska bäddas in under granen. I denna julvärld är det lätt att det blir stressigt, och en kopp te skadar inte då. Erbjud era kunder vårt julte som doftar och smakar alldeles, alldeles underbart. Föredrar kunden kaffe? Inga problem där heller, vi har ett nytt ekologiskt bryggkaffe som fyller en med värme och energi på nolltid!

Julte
Ett svart te med smak av kanel och nejlika samt inslag av apelsin, hibiskus och mandel. Dess mörka gyllene färg i kombination med den rika doften skapar julstämning varsomhelst. Brygg en ljuvligt doftande kopp och drick till några knapriga pepparkakor eller en varm saffransfylld lussekatt. Eller varför inte runda av julmaten med lite julte?

Ekologiskt bryggkaffe
Filtro Organico är ett ekologiskt bryggkaffe gjort på 100% Arabicabönor. Detta ekologiska kaffe är godkänt och kontrollerat av Consorzio il controllo dei prodotti biologici i Bologna. Smakupplevelsen av Filtro Organico är minst sagt angenäm. Den eleganta eftersmaken lockar flera smakningar. En mild smak fyller koppen vid bryggning som samtidigt inte tappar den fyllighet och rundhet som man eftersträvar i en kopp bryggkaffe. Syrligheten som kännetecknar Arabicabönan är lätt dämpad i Filtro Organico för att kaffenjutningen ska bli optimal. Denna blandning är perfekt för alla som vill ha ett riktigt gott kaffe samtidigt som man vill vara klimatsmart.