Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Black Friday

20% på utvalda varor!

Ett av årets största shoppingtillfällen äger nu rum. Black Friday initierar julhandeln med gynnsamma prisnedsättningar och överfyllda butiker. Här på Monteriva följer vi även med på denna trend som kom till Sverige år 2013 och sedan dess har blivit en uppskattad tradition.

Vi har valt ut några av våra mest uppskattade produkter som vi nu till ett förmånligt pris kan erbjuda till er under en begränsad tid. Allt från espressomaskiner av högsta kvalitet till en smakrik prova på-kaffelåda med alla våra egna härliga espressobönblandningar. Samtliga varor med erbjudande finns uppställda i butiken och gäller till och med måndag 26/11.

Är ni intresserade av espressomaskinerna (eller någon annan produkt!) men vill ha mer information? Ring oss gärna så ger vi råd eller kom förbi och få en demo! Butiken håller som vanligt öppet 8-18 på vardagar samt 11-15 på lördagar. Erbjudandet gäller varor i lager för omgående leverans. Giltigt i Södermalmsbutiken och i webbshoppen från fredag 23/11 till och med måndag 26/11.

Ett urval av våra erbjudanden med 20% finner ni nedan, samtliga hittar ni i denna länk www.monteriva.se/black-friday