Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Augusti

Det må bli kallare om nätterna men ännu lyser solen oss varma under dagarna! Sommarledigheterna går mot sitt slut och visst verkar det tråkigt men det betyder ju bara att vi blir fler som kan hjälpa er. Därför fokuserar vi nu på att era espressomaskiner ska vara i toppform inför den kommande hösten.

Rengöringspaket
Rengöring gör skillnad. Det är väldigt viktigt att hålla espressomaskinen och kvarnen rena för att deras fulla potential ska kunna uppnås. Detta ser till så att varje kopp kaffe smakar gott vilket resulterar i att era kunder återkommer dag efter dag med glada leenden. Just därför har vi satt ihop ett paket med de mest väsentliga rengöringsprodukterna som förbrukas. För endast 995:- (exkl. moms) istället för 1500:- (exkl. moms) får ni 5 stycken Puly Caff Plus och 5 stycken Puly Mjölkrengöring! Kolla in länken nedan där vi har sammanställt allt ni behöver veta för att använda era nya produkter i både video- och skrivform. Passa även på att ladda ned och skriva ut rengöringsinstruktionerna så ni enkelt kan visa era anställda.
www.monteriva.se/rengoring/daglig-rengoring

Servicekontrakt
Även om ni är trogna rengörare av er maskin så kommer tider då maskinen behöver lite extra hjälp. Packningen och silen kanske behöver bytas eller så droppar det vatten från ångröret. Men inte ska detta behöva stå i vägen för att era kunder ska få deras favoritkaffe. Vi erbjuder därför ett specialerbjudande på vårt servicekontrakt för traditionella espressomaskiner som är upp till 7 år. För 490:- i månaden så behöver ni aldrig mer behöva oroa er över er maskin. Vi tillhandahåller den service och support som ni behöver samt även servicedelar som kan komma att behövas. Dessutom bokar vi in förebyggande servicebesök för er egen trygghet. Besök länken nedan om ni vill meta mer om vad vi erbjuder!
www.monteriva.se/service/service-support
 

No product found