Ser mejlet konstigt ut?
Klicka här

Monteriva Nyhetsbrev Augusti

Njut av värmen medan den fortfarande är här! Vi svalkar oss med iskaffe i alla olika former på kontoret så att vi alltid är beredda att stå till tjänst. Sommarledigheterna går mot sitt slut och visst verkar det tråkigt men det betyder ju bara att vi blir fler som kan hjälpa er. Kom in till oss på Södermalm, provkör våra nyheter och sippa på en väl experimenterad iskaffe vid vattnet därefter!

R58 Giro d'Italia
Nu är den här! Specialutgåvan i endast 100 exemplar som firar att 100 namn nu finns på den välkända Giro d'Italia pokalen - Rocket Espresso R58 Giro d'Italia! Alla vinnarnamn samt året de vann finns ingraverat i formen av en spiral som återspeglar den verkliga pokalens formgivning. Med specialdesignade sidopaneler och rosa manometrar som reflekterar vinnartröjan La Maglia Rosa så är denna maskin en riktig fullträff för alla som älskar kaffe och cykling. Kom in och kika på den i vår utställning och beställ din alldeles egna!

Steelpaket
Denna månad erbjuder vi ett paket med en hel del godbitar från spanska Ascaso. En Steel UNO Prof espressomaskin med matchande i-steel i-1 Inox Matt kaffekvarn samt ett paket espressokoppar och ett paket cappuccinokoppar från Ascaso till ett värde av nästan 10.200kr. Med närmare 25% rabatt blir priset efter avdrag 7.590kr! Bara själva espressomaskinen är värd drygt 7.000kr så detta betyder att ni får en extremt bra kvarn samt porslin för ungefär 600kr. Om det inte räknas som en bra deal så vet vi inte vad!

Giotto PID
Den evigt klassiska Giotto PID från Rocket Espresso har nu 20% rabatt! Ni sparar 3.000kr och får en alldeles utomstående espressomaskin som kommer hålla en omätbar tid. Passa på innan de tar slut, endast ett fåtal maskiner kvar!

Vi söker personal!
Är du pigg och alert? Båda fötterna på jorden och huvudet på skaft? Älskar du kaffe?
Vi erbjuder ett omväxlande heltidsjobb på vardagar mellan 8-17 i vår lokal på Södermalm invid Danvikstull. Jobbet innebär omhändertagning av kunder via telefon, mejl samt i vår butik. Skicklig på kommunikation både på svenska och engelska krävs. Körkort är meriterande. Mejla in din ansökan till eva@monteriva.se.